News

Janice Blok vertelt over ex Donny en hun break up

Afgelopen jaar in oktober kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Janice Blok en Donny Roelvink een punt achter hun relatie hadden gezet. Janice vertelde toen al dat ze het zwaar had met hun break up, maar hoe gaat het nu met haar?

Janice Blok vertelt hoe het nu met haar (en Donny) gaat

Dat Donny na hun break niet stil heeft gezeten, weten we allemaal wel. Maar hoe gaat het met Janice?

 

Pittige tijd

Janice heeft het heel zwaar gehad met de break up. ”Het was zeker een pittige periode. Het is nooit leuk om uit elkaar te gaan, maar gelukkig zijn we wel als vrienden uit elkaar gegaan. We hebben geen ruzie,” vertelt de 30-jarige beauty in een interview met Shownieuws. Vlak na de breuk had ze al bekendgemaakt dat ze er moeite mee had dat hun break up zo publiekelijk was. ”Iedereen had er een mening over en dat was best wel pittig. Ik heb toen besloten om mezelf anderhalve week volledig af te sluiten van social media. Ik had mezelf overal uitgelogd, mijn telefoon uitgezet en ervoor gezorgd dat niemand mij kon bereiken,” vertelde ze er toen over.

 

Geen contact

Inmiddels hebben de twee, ondanks dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan, geen contact meer met elkaar. ”Ik heb geen contact meer met mijn ex, nee. We hebben wel dingen afgerond voor het huis, maar om iets los te kunnen laten is het altijd wel fijn als je dan ook geen contact hebt. Want dan kan je het echt afsluiten en je weer focussen op andere dingen,” zei ze erover. De twee zijn inmiddels enkele maanden uit elkaar, dus wij hopen dat het met allebei weer heel goed gaat!

Must reads 👀