Love

Juicy: zo lang duurt een gemiddelde vrijpartij dus

Roos-Sanne

Zijn jij en je lover voor jouw gevoel soms úren bezig met z’n tweeën, of zijn jullie meer van de quickies? Het verschilt natuurlijk per setting, gelegenheid en sfeer. Maar wat is nou de gemiddelde tijd dat wij per vrijpartij bezig zijn? Het is waarschijnlijk lager dan je zou denken.

What?! Zo lang (of kort, eigenlijk) duurt een gemiddelde vrijpartij

Eerder hebben we het al gehad over hoeveel procent van ons leven we kwijt zijn aan vrijpartijen. Nu is het tijd om te onderzoeken hoelang die vrijpartijen dan wel niet duren!

 

Onderzoek

Brendan Zietsch, psycholoog aan de universiteit van Queensland, heeft onderzoek gedaan naar de gemiddelde duur van een vrijpartij. Hij heeft koppels gevraagd de tijd dat zij liggen te rollebollen te timen. Het voorspel (en naspel) werd niet meegeteld. Toen hij de resultaten zag is hij waarschijnlijk een beetje geschrokken: sommige mensen waren al klaar na 33 seconden! Anderen deden er juist véél langer over, zo’n 44 minuten. Maar wat was nu het gemiddelde van al die vrijpartijen bij elkaar?

 

Wereldwijde gemiddelde

Wereldwijd besteden we zo’n 5 minuten en 4 seconden per vrijpartij! Niet zo heel erg lang dus. Je hebt je dagelijkse workout dan nog niet gehad in ieder geval! In Turkije lag het gemiddelde het laagst: daar hielden de mannen het zo’n 3 minuten en 7 seconden vol. 

 

Voorkeur

Natuurlijk heeft iedereen een andere voorkeur. Daarom is het voor iedereen anders hoe lang ze spicy time fijn vinden. Zolang jij en je partner een goeie match zijn in the sheets, valt er eigenlijk niet zoveel te klagen, toch? Plus, je kan maar beter 5 minuten goed verwend worden, dan 40 minuten lang gestuntel ;).