News

Juicy! Is dit de nieuwe vriend van Sarah van Soelen?

Sarah van Soelen kennen we allemaal als de ex van André Hazes. Dat zij – en André’s andere relaties – veel drama hebben doorstaan weten we allemaal inmiddels. Nu lijkt het erop dat de knappe Sarah een nieuwe vriend heeft. En wij denken te weten wie het is.

Sarah van Soelen heeft een nieuwe vriend en dit is ‘m

Op Valentijnsdag kreeg ze al een enorme bos rozen van haar mystery Valentine. Nu lijkt het erop dat we weten wie deze mysterieuze lover is!

 

André Hazes

We kennen Sarah van Soelen natuurlijk vooral als de ex van zanger André Hazes. Ze hebben een turbulente knipperlichtrelatie gehad waarover veel roddels van vreemdgaan rondgingen. Nu zijn de twee al een tijdje officieel uit elkaar, maar André zit nog steeds niet stil. Het leek er even op dat hij terug was bij zijn baby momma Monique Westenberg, maar nu beweert een andere vrouw zwanger te zijn van de zanger! Pfff… Houd jij het nog bij?

 

Nieuwe vriend

Nu lijkt het erop dat Sarah opnieuw gelukkig in de liefde is geworden! Haar nieuwe vriend zou Toon Hoevelaken zijn. De twee zijn al eerder gespot bij The Oyster Club en in andere restaurants, maar nu lijkt het toch wat intiemer te worden. De twee hebben namelijk allebei op dezelfde dag een foto in een jacuzzi geplaatst, en het lijkt tóch wel heel erg op dezelfde jacuzzi!

Must reads 👀