News

Knappe boer Jouke uit Boer Zoekt Vrouw wordt overspoeld met haatreacties

Toen we net kennismaakten met de knappe boer Jouke uit het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw, hadden we allemaal verwacht dat hij de favoriet van dit seizoen zou worden! Met de 434 brieven die hij heeft gekregen leek het daar ook op, maar nu krijgt hij toch allemaal haatreacties op Twitter.

Boer Jouke uit Boer Zoekt Vrouw na eerste aflevering al overspoeld met haatreacties

De knappe boer waarvan we hadden verwacht dat hij súper geliefd zou zijn, wordt overspoeld met haatreacties! Dit is de reden.

 

Jouke Huitema

De 31-jare boer leek met zijn mooie looks by far de meest populaire boer van het seizoen. Met maar liefst 434 vrouwen die hem schreven, heeft Jouke de meeste brieven van dit seizoen ontvangen. Maar in de eerste aflevering heeft hij een uitspraak gedaan waardoor zijn populariteit bij de kijkers (en bij ons) omlaag is gegaan. Wat hij heeft gezegd waren grote red flags namelijk.

 

Opmerkingen

Aan zo’n beetje alle 434 vrouwen had boer Jouke wel wat op te merken. Het lijkt erop dat hij precies weet wat hij wel, maar vooral ook niet wil. Hij wil namelijk geen vrouw die zelf boerin is, want dat vindt hij niet vrouwelijk. Zo ging het bij hem thuis ook: zijn vader was boer, zijn moeder niet. Hij vindt dus dat dat niet hoort. Ook wil hij zéker geen dierenarts daten, want die zijn altijd ”smerig en vies”. 

 

Twitter

Dat deze opmerkingen bij de kijkers in het verkeerde keelgat schoten, hoeven wij je vast niet uit te leggen. Op Twitter heeft hij dan ook ontzettend veel haatreacties ontvangen. Ach, give him a break. Misschien heeft hij gewoon last van een dating burn-out ;).

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter