Astrologie

Dit zijn de grootste afknappers volgens jouw sterrenbeeld

afknappers-sterrenbeeld

Sommige sterrenbeelden matchen, anderen niet. Eerder hebben we het al gehad over de grootste afknappers in bed volgens je sterrenbeeld, maar nu gaan we het hebben over de grootste afknappers over het algemeen! Ready? 

Dit is jouw grootste afknapper in de liefde volgens je sterrenbeeld

Smakken? Snurken? Egoïstisch? We hebben allemaal dingen waar we op afknappen in een partner. Dit is hetgeen waar jij het meest op afknapt volgens je sterrenbeeld!

Ram (21 maart – 19 april)

Als Ram ben jij natuurlijk heel onafhankelijk. Daarom vind jij het vervelend als jouw partner súper geobsedeerd met jou lijkt. Jij wilt gewoon tijd hebben voor je vrienden, familie en hobby’s, maar het kan voelen dat jouw partner je dit niet geeft als hij/zij te afhankelijk is. Dit is voor jou een no go!

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier is een lief, respectvol sterrenbeeld. Daarom verwacht jij dit ook in een partner. Als jouw crush of date met respectloze grapjes aankomt, kan jij niet snel genoeg wegkomen. Nee, dankjewel!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij bent super sociaal, daarom wil je een partner die óók sociaal is, iemand waarmee je samen iets leuks met vrienden kan doen bijvoorbeeld. Als jouw partner juist antisociaal is, is dit supersaai voor jou. Thank you, next!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

De Kreeft is misschien wel het meest emotionele sterrenbeeld in het rijtje. Daarom is het voor de Kreeft belangrijk een partner te hebben die net zo goed over zijn emoties kan praten. Voor de Kreeft is een gesloten partner dus een no go!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Leeuw houdt van de schijnwerpers, dat was al wel duidelijk. Hij/zij deelt deze openheid graag met zijn/haar partner, dus een verlegen partner is niks voor de Leeuw! Hij/zij zoekt iemand die de schijnwerpers met de Leeuw wil delen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ambitie, dat is het perfecte woord om de Maagd te omschrijven. Daarom knapt de Maagd heel erg af op luiheid en ”ik zie wel wat ik doe”. Voor de Maagd is het belangrijk om een partner te hebben met doelen en om elkaar te motiveren om die doelen te halen.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Als Weegschaal ben jij superoptimistisch en verwacht jij dit ook van je partner. Als jouw crush of date alleen maar kan zeuren en pessimistische opmerkingen maakt, is dit een enorme afknapper voor jou.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De Schorpioen kan veel hebben, behalve één ding. Dat is liegen. Daarom heeft de Schorpioen iemand nodig die echt niet kan, of simpelweg niet wíl liegen. Honesty is the best policy, toch Schorpioen?

Boogschutter (23 oktober – 21 november)

Als Boogschutter hou jij van avontuur en ben je eigenlijk altijd wel ergens mee bezig. Daarom is luiheid voor jou echt een enorme afknapper. Jij gaat liever op zondag hiken of skydiven in plaats van op de bank liggen om een film te kijken. Dan verwacht je natuurlijk wel dat je partner met je meegaat!

Steenbok (22 december – 19 januari)

De Steenbok is over het algemeen het meest ‘volwassen’ sterrenbeeld. Daarom zoekt de Steenbok niet iemand die onverantwoordelijk en roekeloos is. De Steenbok wil iemand die serieus is. Natuurlijk mag er wel een grapje gemaakt worden, maar onverantwoordelijkheid is de grootste afknapper van de Steenbok!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als Waterman ben jij lekker dromerig. Daarom is een realistisch persoon niks voor jou. Jij wil met je partner lekker kunnen zwijmelen over dingen die helemaal niet echt hoeven te zijn. Als jouw partner dan telkens tegen je zegt dat je realistisch moet blijven, word je daar niet blijer van.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Net als de Kreeft is de Vissen heel gevoelig. Daarom willen zij iemand die ook gevoelig is. Ze hoeven echt geen open boek te zijn, zolang ze hun gevoel maar niet ontkennen. Ontkenning of wegstoppen van gevoelens is voor de Vissen een grote afknapper.

Beeld: instagram @sophfoyd