Lifestyle

4 dingen die we allemaal denken als we onze ex met een nieuw iemand spotten

Je ex met een ander zien is natuurlijk nooit een pretje. Of het nou op social media of in het echt is, je krijgt er snel de rillingen van. Ook als je over hem/haar heen bent, zijn er vier dingen die áltijd door je hoofd heen gaan als je je ex tegenkomt. En geloof ons maar, je bent niet de enige ;).

Deze 4 dingen gaan door ons hoofd heen als we onze ex met een nieuw iemand zien

Of je nou blij voor ze bent of het je ex helemaal niet gunt, hem of haar met hun nieuwe lover zien is nooit leuk. Deze 4 dingen zijn waarschijnlijk wel eens door jouw hoofd heen gegaan! 

1. Wat? Zij?!

Ja, waarschijnlijk zie je nu ineens je ex met een totáál ander type dan jij zelf bent. Je had nóóit verwacht dat je je ex met dat type zou zien. Error! Error!

2. Ik ben véél knapper…

Dit denk je eigenlijk alleen maar om jezelf beter te laten voelen. Terwijl jij ook wel weet dat dit geen leuke gedachte over iemand is. Women support women, right? Die gedachte zetten we dus maar snel van ons af.

3. Wal-ge-lijk

Waarom zouden ze zo klef doen in het openbaar? Ze lopen nota bene hand in hand! Dit is echt walgelijk. Heeft iemand een teiltje?

Jij weet ook wel dat het eigenlijk wel meevalt, maar je wilt je ex gewoon niet verliefd op een ander zien. Daarom lijkt het voor jou allemaal veel erger.

4. Je bestie weet alles

Het is gewoon één van die momenten dat je je bestie even nodig hebt. Jij moet gewoon even je hart luchten, en gelukkig is die lieve bestie altijd daar om je te helpen!

Must reads 👀