News

OMG: Je kan Simon Leviev aka de Tinder Swindler nu huren voor een feestje

De bizarre documentaire over Simon Leviev aka de Tinder Swindler zal je vast niet ontgaan zijn. Ondanks dat het een vreselijk verhaal is dat hij vrouwen voor duizenden euro’s heeft opgelicht, bracht de documentaire Simon Leviev wel heel veel publiciteit en daar maakt hij dan ook goed gebruik van. Nog een feestje binnenkort? Je kunt de Tinder Swindler nu namelijk huren voor jouw feestjes en partijen….

Je kan Simon Leviev aka de Tinder Swindler nu huren voor feestjes 

We lijken nooit van Simon Leviev af te komen, want als er niet een nieuw account van hem wordt aangemaakt op een andere datingapp, dan zoekt hij zijn publiciteit wel in iets anders en dat is precies wat hij nu ook doet. Je kunt Simon Leviev aka de Tinder Swindler nu namelijk huren op jouw feestjes en partijen, en niet voor een paar tientjes. Nee, Simon vraagt voor zo’n promotiebezoekje in een club of op jouw kringetjesverjaardag maar liefst 20.000 euro. Whuuut?! Je zou denken dat niet veel clubs in zee zouden gaan met zo’n oplichter, maar niks is minder waar, want verschillende clubs in Philadelphia, Boston, Duitsland en Mexico zouden Simon al gevraagd hebben… 

Simon stelt behoorlijk wat eisen aan zijn bezoekje

Maar het blijft niet alleen bij die 20.000 euro die clubs voor Simon Leviev zijn promotiebezoekje moeten betalen. Simon heeft namelijk een grote eisenlijst waar discotheken aan moeten voldoen als hij op bezoek komt. Zo komt er bij die 20.000 euro nog een privéjet naar de club toe bij, een suite in een vijfsterrenhotel, twee beveiligers, een auto met chauffeur en een gereserveerde tafel, inclusief onbeperkt drankjes tijdens zijn bezoek. Tja, Simon blijft wel heel erg in dat luxe leventje geloven, en schikken voor iets minder? Dat doet de Tinder Swindler echt niet… Mocht je Simon nou ooit tegen komen tijdens het uitgaan, geloof dan niets van zijn vijanden en geldproblemen hè, want voordat je het weet ben jij zijn volgende slachtoffer!

View post on Instagram