News

No way: je kunt de villa van De Bachelor huren voor je volgende vriendinnen vakantie

Wij zijn weer helemaal invested in het nieuwe seizoen van De Bachelor met Thomas van der Vlugt en zitten iedere woensdag dan ook weer zwijmelend te kijken naar alle romantische dates die Thomas met de dames heeft. Maar we zwijmelen niet alleen weg bij Thomas… Nee, ook bij de prachtige villa van dit seizoen. Heb jij dat nou ook? Dan hebben wij goed nieuws voor je: deze villa kun je namelijk huren voor je volgende vriendinnenvakantie!

Je kunt de villa van De Bachelor met Thomas van der Vlugt huren 

Tijdens het kijken van De Bachelor hebben wij eigenlijk best wel heimwee naar het mooie weer, want terwijl de regen bij ons met bakken uit de hemel komt en we met drie truien ingepakt op de bank zitten, zien we in het programma de ene na de andere cocktail, mooie jurkjes en bikini’s voorbij komen. Heb jij nou ook echt even behoefte aan een luxe onderkomen onder de Mexicaanse zon? Dat kan! Je kunt vanaf nu namelijk de villa van De Bachelor huren voor een vriendinnenvakantie en dat is echt wat je wil. Oh ja, laten we je maar meteen waarschuwen; het enige nadeel is alleen nog dat je Thomas zelf er niet bij krijgt! 😉 

Watch on YouTube

Alles over de villa van De Bachelor 

De villa van De Bachelor heet Hacienda Tacubaya en is aan alle gemakken voor zien. Zo is het niet een villa, zoals we op tv zien. Nee, Hacienda Tacubaya is veel en veel groter. Zo zijn er nog drie losstaande villa’s met privézwembaden (ook wel plunge pools genoemd). En dat is toch ideaal voor een heerlijke ochtend duik? Sta jij ook op het punt om je koffers te pakken? Dan moeten we je helaas wel vertellen dat er waarschijnlijk wel een heel erg groot prijzenkaartje aan deze villa zit. Maar hé, de prachtige paardrijdate van Thomas herbeleven is ook wat waard toch? Dus trommel je vriendinnen op en boek die prachtige vakantie naar Mexico, girls! 

View post on Instagram