Films & Series

Je kan voor deze mega goedkope prijs Euphoria en Gossip Girl kijken op HBO Max

HBO Max komt eindelijk op 8 maart naar Nederland. Alles wat je nu nog mist op de huidige streamingsdiensten is dan te zien op HBO Max. Denk aan: Warner Bors, HBO en DC. Dit is nog niet het beste van alles, wacht maar tot je achter de prijs komt. Dan kan je dus eindelijk Euphoria en alle seizoenen van Gossip Girl kijken, voor een prikkie!

Euphoria en Gossip Girl kijken voor een prikkie met HBO Max

Allemaal waren we bang dat de prijs erg hoog zou worden aangezien de vele content op het platform. Dit valt dus reuze mee! HBO heeft tijdens een presentatie de Nederlandse prijzen bekend gemaakt. Vanaf 8 maart kan je dus echt voor een hele goedkope prijs Euphoria en Gossip Girl kijken.

De prijs

Het basic-abonnement is het goedkoopste. Deze kost namelijk maar 2,99 euro per maand. Dit is veel goedkoper dan de streamingsdiensten Netflix en Disney+! Let wel op: alleen als je je abonnement voor 31 maart 2022 afsluit betaal je 2,99. Als je besluit het abonnement later te nemen betaal je het dubbele. Dit geldt ook voor het Standaard-abonement. Deze kost 3,99 als je ‘m voor 31 maart afsluit. De korting is niet tijdelijk. De korting blijft namelijk lopen zolang jij je abonnement niet opzegt! 

Verschil standaard en basic abonnement

Het standaard HBO Max-abonnement is het leukste. Jij kan streamen naar drie schermen tegelijk en krijgt nog eens vet goeie kwaliteit 1080p en 4k. Bij een basic-abonnement kan je maar op één scherm tegelijkertijd kijken. En de kwaliteit is hierbij 720p. Dus als ik jou was zou ik voor die euro extra het standaard-abonnement nemen. Dat is het zeker waard!  

Het aanbod van HBO Max

HBO Max belooft een geduchte concurrent te worden voor Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. Dit omdat je een lange prijs betaalt voor zoveel films en series. Zelfs de echte pareltjes staan hierop. Denk aan: Gossip Girl, And Just Like That en natuurlijk Euphoria! Ben jij nou meer een filmliefhebber? Alle Warner films verschijnen 45 dagen na de bioscooprelease op de HBO Max app.  

Must reads 👀