Celebs

Wist jij dit? Zo spreek je de achternaam van Lindsay Lohan echt uit

Mean Girls actrice Lindsay Lohan, is ondertussen een echte celebrity geworden. Toch weten maar weinig mensen hoe je haar naam nou echt uitspreekt. Lindsay geeft daar nu duidelijkheid over. En er is een grote kans dat we haar naam de hele tijd verkeerd hebben uitgesproken!

Zo spreek je de achternaam van Lindsay Lohan dus echt uit

Waren wij vroeger niet allemaal een beetje jaloers op de actrice? Met haar rollen in de populaire films: Freaky Friday, Mean Girl, The Parent Trap, Just My Luck en Confessions of a Teenage Drama Queen heeft ze veel bereikt in haar leven als actrice. Ondanks dat wij allemaal al jaren fan zijn van de actrice, spreken wij haar naam nog steeds niet goed uit! Dit is namelijk hoe je haar naam wel uitspreekt.

Naam is toch net iets anders

Lindsay is sinds kort super famous op TikTok. Daar doet ze onder andere grappige scènes na uit één van haar oude films. Toen is het een fan opgevallen dat ze haar eigen naam heel anders uitspreekt dan dat wij het doen. Ze zegt namelijk het volgende in de TikTok video: “Hey guys, it’s Lindsay Lohan and now i’m on TikTok.” De kijkers waren een klein beetje in shock, want is dit nu echt hoe je het uitspreekt? De klemtoon van de achternaam van Lindsay ligt op de ‘O’ en dus niet op de ‘A’ is te horen. Het is dus ‘Lowen’, en niet ‘Lowan’. Oepsie!

Toekomstige carrière

Lindsay heeft een moeilijke periode achter de rug. Zo kwam ze meerdere malen in het nieuws omdat ze nogal een losbandig leven leiden. In plaats van acteren ging ze vaak uit in clubs, waar ze in aanraking kwam met alcohol en drugs. Ook is ze een aantal keer in de gevangenis geplaatst omdat ze verkeerd gedrag had vertoond. Deze zware periode probeert de actrice nu achter zich te laten. Ze werkt nu hard aan haar toekomst. Ze is op dit moment weer volop aan het acteren voor een nieuwe film: ‘Falling For Christmas’ en ook is ze net verloofd met haar vriend Bader Shammas. Cute!