Lifestyle

Oh, no: dit zijn de ergste verhalen van meiden die de sidechick bleken te zijn

Vreemdgaan is iets supervervelends, wat helaas alsnog best veel voorkomt. Het vervelendst is misschien nog wel wanneer je er zelf achter moet komen, in plaats van dat je partner het eerlijk aan je vertelt. Deze vrouwen hebben dit meegemaakt, en wel op een hele nasty manier.

4 ergste verhalen hoe meiden erachter kwamen dat zij de sidechick waren

Erachter komen dat je partner vreemdgaat is natuurlijk vreselijk, maar de manier waarop je erachter komt kan een verschil maken. Deze verhalen zijn vreselijke, waargebeurde verhalen van vrouwen die erachter kwamen dat zij de sidechick bleken te zijn.

1. Nepwimpers

”We spraken maandenlang bijna iedere dag af, dus ik dacht dat we iets exclusiefs hadden. Op een gegeven moment vond ik nepwimpers op zijn nachtkastje, maar ik heb zelf nog nooit nepwimpers gedragen. In eerste instantie beweerde hij dat ze van mij waren, maar later gaf hij toe dat hij Tinder had gebruikt voor hook ups. Hij werd ook nog boos op mijn omdat ik erachter kwam! Een tijdje later zag ik op het Snapchat-verhaal van een van zijn vrienden dat er een meisje bij hem thuis was. Dat bleek ook het meisje van de nepwimpers te zijn.” 

2. In elk stadje een schatje

”We waren ongeveer vijf maanden aan het daten, en hij was sinds een jaar gescheiden van zijn ex-vrouw. Toen ik hem hielp met verhuizen kwam ik een foto tegen van zijn ex in een doos. Het maakte me niet uit, ik snap dat scheiden moeilijk is en ik dacht dat hij gewoon niet klaar was om haar volledig uit zijn leven te zetten. Een paar maanden later hing ik mijn jas in zijn kast, toen ik een recente foto van hem en een andere vrouw tegenkwam. Nog geen halfuur later rende hij naar buiten toen zijn telefoon ging. Hij vertelde dat het zijn werk was en dat hij ze binnen slecht kon verstaan. Toen we ergens naartoe gingen en hij stopte bij een benzinestation checkte ik zijn belgeschiedenis, het bleek een vrouw te zijn waar hij al wekenlang elke dag mee belde. Toen ik haar op Facebook opzocht zag ik allemaal foto’s van haar met hem en zijn familie. Zij bleek zijn vriendin te zijn in de stad waar zijn ouders woonden. We gingen uit elkaar nadat hij alles ontkende en een tijdje later gingen zij ook uit elkaar. Na vijf maanden was hij verloofd met iemand anders: een vrouw die een paar uur verderop woonde. Ik was dus zijn side chick van de vrouw die hij in zijn home town had, en zij was de side chick van zijn serieuze relatie.”

3. Wat?!

”We hadden net seks gehad en toen we klaar waren zei hij ‘Oké, ik ga naar mijn vriendins huis’.”

4. Het afval buiten zetten

”Ik kende hem via wat vrienden. We waren een paar maanden aan het daten, maar het was niks serieus en dat wisten we. Een tijdje later kwam ik hem, samen met zijn vriendin, tegen in een lokale bar. Hij trok helemaal wit weg en stelde mij aarzelend voor. Ik dacht dat zij een relatie kregen nadat wij uit elkaar waren gegaan. Iets later kwam zijn vriendin naar me toe om mij te vragen wanneer wij gedate hadden. Ik gaf haar eerlijk antwoord, bleek dat dat meisje en mijn ex al 3 jaar een relatie hadden. Zij gingen direct uit elkaar dus wij gingen samen aan de bar wat shotjes doen. We hebben het afval uit ons leven gezet en er is een nieuwe vriendschap uit ontstaan.”  

Must reads 👀