Films & Series

We can’t wait: dit gebeurt er in het tweede seizoen van Ginny & Georgia

Bijna een jaar geleden werd aangekondigd dat er een nieuw seizoen van de hitserie Ginny & Georgia zou komen. We weten nog niet wanneer het tweede seizoen uit komt, maar we verwachten ergens eind dit jaar. Wel weten we al wat leuke dingetjes die gaan gebeuren in het nieuwe seizoen, en wij willen die maar al te graag met jullie delen! 

Dit is wat we over het tweede seizoen van Ginny & Georgia weten

Wij kunnen niet wachten! Vorig jaar werd de eerste aflevering uitgezonden van de hit serie Ginny & Georgia. Dat er een nieuw seizoen kwam wisten we al een tijdje, maar nu weten we ook iets van wát er in het seizoen gaat gebeuren!

Ginny & Georgia

Ginny & Georgia is de razendpopulaire Netflix serie die vorig jaar in februari is uitgekomen. De vijftienjarige Ginny verhuist samen met haar moeder Georgia naar New England om een nieuwe start te maken. De band tussen de twee is niet al te best en het geheim dat Ginny bij zich draagt maakt het niet makkelijker. Omdat de serie direct al zo’n succes was, werd al heel snel bekendgemaakt dat er een tweede seizoen zou komen. De releasedatum is nog niet bekend, maar er zijn al wel wat details over het nieuwe seizoen uitgekomen!  

Seizoen 2

In seizoen 2 komt de vader van Ginny’s halfbroertje Austin voor! De vader kwam in het eerste seizoen nog niet naar voren, omdat hij in de gevangenis zat wegens verduistering. Hij komt dus in het tweede seizoen voor, wat waarschijnlijk ook meer duidelijkheid geeft over het verleden van Georgia. Er zijn nog steeds dingen uit haar verleden die wij, als kijkers, nog niet weten. Hebben jullie ook zoveel zin in het nieuwe seizoen?