Fashion

De fleece panty van TikTok: is het je geld waard?

Dit schijnt dus echt een lifesaver te zijn in de winter; de fleece panty van TikTok. Ondanks de kou zijn er veel fashionista’s die er liever mooi dan bepakt uitzien in de winter, en dragen ook daarom ook een veels te koude panty met een leuk rokje. Voor deze mensen is er een speciale panty ontworpen. 

De fleece panty van TikTok: is het je geld waard?

TikTok staat er vol mee. De dikke fleece panties. Dit zijn speciale pantys die heel warm zitten, toch lijkt het alsof je een normale panty aan hebt. Dit komt door de voering aan de binnenkant. Die heb je in verschillende kleuren, alsof je gewoon je huid erdoorheen ziet!

De TikTok advertentie

De hele winter loop ik in verschillende rokjes, ondanks de kou. Niets houdt me tegen. Veel meer meiden schijnen dit te doen. Daarom zijn wij ook allemaal blij dat deze panty op de markt is gebracht! Het is dus een dikke panty met fleece erin. Daarom is hij heel warm, zelfs nog iets warmer dan een normale spijkerbroek. Hij schijnt ontzettend stevig te zijn. Dat komt dus door de voering aan de binnenkant. Ik koos voor de middelste maatdikte en daarna was het afwachten. Twee weken gingen voorbij en daar lag-ie dan op mijn deurmat. Ik zag al helemaal voor me hoe ik eindelijk mijn winteroutfits een chique upgrade kon geven, zodat ik net als Emmanuelle kon gaan rondstruinen in een museum zonder kou te lijden.

Werkt het echt?

Je kan de pantys in verschillende diktes kopen. De dikste is het warmste. Uit verschillende recensies blijkt dat de panty goed werkt en het belangrijkste, het ziet eruit als een normale panty! Ben jij al verkocht?

Heb je nog niet helemaal een beeld bij de panty dan kan je hier beneden de TikTok bekijken:

View post on TikTok

Must reads 👀