Films & Series

Dit zijn alle films en series die jij in maart op Netflix kunt checken

Roos-Sanne

Maart staat alweer om de hoek, en een nieuwe maand betekent nieuwe toevoegingen aan Netflix! Elke maand voegt Netflix namelijk weer nieuwe films en series toe die we kunnen bingen. Dit zijn de nieuwe films en series die jij in maart écht moet bekijken!

7 films en series die jij in maart op Netflix moet bekijken

Elke maand komen er weer nieuwe films en series op de welgeliefde streamingdienst Netflix. Deze 7 nieuwe dingen móét jij komende maand gaan bekijken!

Ritmo Salvaje

Op 2 maart komt de serie Ritmo Salvaje uit. Als jij een liefhebber bent van Step Up of Work It is deze Colombiaanse serie perfect voor jou! Twee dansgroepen botsen heel erg op en buiten de dansvloer met elkaar omdat ze uit 2 totáál verschillende werelden komen. Het enige wat ze gemeen hebben is hun passie voor dans. De serie heeft nu nog maar 1 seizoen met 6 afleveringen, perfect om op een zondag te bingen!

Watch on YouTube

The Weekend Away

Deze film wil je echt zien! Op 3 maart komt de film The Weekend Away met onze favoriete actrice Leighton Meester uit! Mocht je haar naam niet herkennen: zij speelde Blair Waldorf in Gossip Girl. De film gaat over twee vriendinnen (Beth en Kate) die samen een weekend weggaan. Wanneer Kate vermoord gevonden wordt, is Beth de hoofdverdachte in deze gruwelijke zaak. Doordat Beth achter de waarheid probeert te komen, komt ze ook achter een enorm geheim… 

Watch on YouTube

Young, Famous & African

Young, Famous & African is een nieuwe reality serie die Netflix op 9 maart gaat uitbrengen. Deze serie gaat over een groep jonge en rijke celebs die werken, feesten, relaxen, flirten, ruziën en drama veroorzaken in de mooie, Zuid-Afrikaanse stad Johannesburg. Deze serie belooft superleuk te worden!

Watch on YouTube

Byron Baes

We krijgen nóg een reality serie van Netflix: Byron Baes. In deze serie gaat een groep influencers samen op een tripje naar de Byron Bays waar het helemaal in het teken staat van zelfontwikkeling. Maar wij weten ook wel dat als je een groep influencers bij elkaar zet er áltijd iets gaat gebeuren. Volg alle drama en liefde vanaf 9 maart!

Watch on YouTube

Like A Boss

Mia en Mel zijn 2 vriendinnen die samen een cosmeticabedrijf hebben. Helaas gaat het niet zo goed en zitten ze diep in de schulden. Wanneer de cosmeticagigant Claire Luna aanbiedt het bedrijf over te kopen, lijkt dit de perfecte oplossing. Wat ze alleen niet wisten is dat hun levenslange vriendschap hierdoor sterk onder druk komt te staan. Vanaf 10 maart kun je deze comedyfilm bekijken!

Watch on YouTube

The Blacklist

Grote kans dat je deze serie al kent. Het is namelijk een razend populaire, Amerikaanse serie waarvan al 9 seizoenen zijn uitgebracht, waarvan er 7 op de Nederlandse Netflix staan. De serie gaat over één van de grootste criminelen ter wereld: Raymond ‘Red’ Reddington. Op een dag besluit hij zichzelf aan te geven bij de FBI en wilt hij hun helpen alle criminelen die op zijn ‘black list’ staan op te pakken. Hij moet dit doen samen met FBI-agente Elizabeth Keen, waar hij totáál geen klik mee heeft. Vanaf 13 maart kun je seizoen 8 bekijken!

Watch on YouTube

Bridgerton

Yes, eindelijk komt het nieuwe seizoen van Bridgerton uit! Bridgerton is de dramaserie over de machtige familie Bridgerton in Engeland. De familie krijgt te maken met een high society schandaalblad, waarvan de schrijfster Lady Whistledown is, maar ze niet weten wie de maker van het blad is. Deze serie vol drama en romantiek is perfect om te bingen. Vanaf 25 maart is seizoen 2 beschikbaar!

Watch on YouTube