Love

Dit zijn 5 originele manieren waarmee jij je relatie een boost kan geven

Hoe langer jij en je partner samen zijn, hoe groter de kans is dat jullie in een relatiesleur terechtkomen. Dit is super vervelend, maar gelukkig kan je dat voorkomen door je relatie een boost te geven. De basics hebben jullie overal waarschijnlijk al wel voorbij zien komen, dus dit zijn 5 super originele manieren om je relatie een boost te geven!

5 meest originele manieren om jullie relatie een boost te geven

De basic tips om je relatie een boost te geven kent iedereen inmiddels wel. Voor sommige mensen zijn die genoeg, maar voor andere relaties is toch nét iets meer nodig. Daarom hebben wij 5 originele manieren voor jou om je relatie een boost te geven!

1. De tafel dekken

Huh, hoezo geeft dit je relatie een boost? Nou, eigenlijk is het best simpel. Als jij en je partner elke avond de tafel dekken en gezellig samen gaan eten, heb je een soort quality time. Je neemt dus die extra moeite om samen aan tafel te gaan zitten en misschien een kaarsje aan te steken in plaats van op de bank voor de televisie eten. Zie het als een soort bonding momentje. 

2. Samen ontbijten

Om nog even bij het eten te blijven: ontbijt een paar dagen per week samen. Het lijkt misschien iets kleins en misschien zal het ook niet elke ochtend lukken als jullie schema’s uit elkaar lopen dus doe het gewoon wanneer het kan. Samen de ochtend beginnen door te bespreken wat jullie die dag gaan doen, of gewoon even kletsen voordat jullie weg moeten, helpt om jullie band nóg sterker te maken.

3. Praat over jullie relatie

Het is belangrijk om regelmatig over jullie relatie te praten. Neem hier de tijd voor met zijn tweetjes, doe het dus niet een halfuurtje voordat één van jullie ergens naartoe moet. Bespreek wat goed gaat, wat je misschien dwarszit en wat je graag anders zou willen. Hierdoor kan jullie relatie alleen maar leuker worden. 

4. Ga daten!

Nee, we bedoelen natuurlijk niet dat je een Tinderprofiel aan moet maken ;). Ga weer lekker samen op date! Als jullie al een langere tijd samen zijn kan het zijn dat jullie hier niet echt meer aan denken. Toch is op date gaan belangrijk om die spark in jullie relatie te houden. Kleed je leuk aan en stop die moeite in elkaar!

5. Toon interesse

Wanneer jij en je partner bijvoorbeeld een vaste baan hebben waarbij je eigenlijk elke dag hetzelfde doet, kan het zijn dat je vergeet aan je partner te vragen hoe zijn dag was. Het lijkt misschien iets kleins, maar blijf dit wel doen. Zolang jullie van elkaar weten dat jullie nog steeds interesse hebben in elkaars kleine dingetjes blijft jullie relatie gezond en wederzijds.