Love

Dit is wat jouw favoriete voorspel over jouw persoonlijkheid zegt

Als je zin hebt in een vrijpartij zijn er veel manieren om dit duidelijk te maken aan je partner. De één begint rustig met een spicy berichtje, terwijl een ander er gelijk vol voor gaat. Wat doe jij om jouw partner mee te krijgen in jouw spannende plannen? En wat zegt dit over jou?

Dit is wat jouw favoriete voorspel over je zegt

Ben jij benieuwd wat jou favoriete manier van voorspel over jou zegt? Check het snel hieronder!

S*xting

Nog voordat jou partner terug is van zijn werk heb jij hem of haar al een sexy berichtje gestuurd. Jij wilt je doel zo snel mogelijk bereiken, daarom bedenk jij snel een goeie aanpak. Dit is nog eens super handig, want nu weet je lover wat hem te wachten staat als hij thuiskomt. Hij zal het vast leuk vinden!

Voetjevrijen

Jij wacht liever met moves maken tot op een goed moment.  Als jij zin hebt in s*ks wrijf je voorzichtig met je voet tegen het been van je partner aan. Dit is een subtiele aanraking die tot veel meer kan leiden. Langzaam glijd jij met je voet omhoog. je partner begrijpt de hint! Het kan zijn dat jij een klein beetje afwachtend en voorzichtig bent. Maar zodra jij de touwtjes in handen neemt, hebben jullie de beste vrijpartij ooit! 

Op schoot

Jij laat niet op je wachten, jij gaat er gelijk voor! Als jij zin hebt in een spicy momentje met je lover ga je gewoon op zijn of haar schoot zitten. Het kan zijn dat je partner er even van schrikt, maar hij/zij weet snel genoeg waar jij op uit bent. Mensen kunnen jou intimiderend vinden, maar daar ben jij het niet mee eens. Jij bent gewoon recht voor zijn raap. Duhhh! 

Oraal

Als jij zin hebt, laat je dit gelijk aan jou partner weten. Jij doet er moeite voor, dat is alleen maar goed! Jouw lover is gek op je spontane momentjes. Let er wel op dat jij ook iets terug krijgt! Jij verdient soms ook wat meer liefde van jouw partner!

Handwerk

Als je weet dat iets op jou manier werkt, hou je je vast aan jouw methode. Je doet het gewoon graag op die manier. Nieuwe dingen proberen hoeft niet altijd eng te zijn. Maar je weet dat handwerk altijd werkt om jouw lover mee te krijgen in het moment. Maar probeer eens een keer wat anders, wedden dat jou lief dit ook kan waarderen?

Zoenen

Ah, wat lief! Jij en je partner kunnen niet van elkaar afblijven. Jij begint vaak met zoenen. Vet romantisch! Van het één komt het ander. Jullie gaan vanaf het zoenen steeds een stapje verder. Maar één ding is zeker, jij hebt je hele s*kssessie het liefst zo romantisch mogelijk!