Love

Hieraan kan je merken dat jullie hoogstwaarschijnlijk alleen maar blijven scharrelen

Het singleleven kan heel erg leuk zijn: je kan doen wat je wilt en daten met wie je wilt. Maar op een gegeven moment komt er misschien een punt dat je een leuk persoon hebt gevonden en je hoopt dat er een relatie uit kan ontstaan. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de ander daar ook zo over denkt. Dit zijn tekenen dat jullie waarschijnlijk alleen blijven scharrelen.

4 tekenen waaraan je kan herkennen dat jullie geen relatie zullen krijgen

Soms kan het lastig zijn om in te schatten of je date jou wél of niet als relatiemateriaal ziet. No worries, je bent niet de enige die hier moeite mee heeft. Aan deze 4 tekenen kun je herkennen dat het voor jullie waarschijnlijk alleen bij scharrelen zal blijven.

1. Onregelmatig contact

Gaan jullie soms dagenlang zonder contact, om daarna vervolgens even kort bij te kletsen? Dan is dit helaas geen goed teken. De periode voordat je een relatie krijgt ben je juist helemaal verliefd op elkaar en wil je zo veel mogelijk met elkaar appen en bellen. Als dit bij jullie niet het geval is, ziet het er helaas naar uit dat jullie geen – serieuze – relatie zullen krijgen.

2. Altijd complimentjes over je uiterlijk

Als die persoon alleen maar opmerkingen kan maken over hoe mooi je billen zijn of hoe knap je bent is dit helaas ook geen goed teken. Hoewel het misschien lief over kan komen, échte complimentjes gaan over je brains, je ambities of je kwaliteiten. Als iemand alleen maar geeft om hoe knap jij bent, betekent dit vaak dat het voor hem/haar niet heel veel meer is dan fysieke aantrekkingskracht. 

3. Geen dates, wel spicy time

Deze is eigenlijk een beetje het vervolg van de vorige. Als jullie nooit op leuke dates gaan en eigenlijk alleen maar elkaars booty call zijn, wordt het hoogstwaarschijnlijk ook niet heel veel meer dan dat… Jullie kunnen er gewoon een heel open gesprek over hebben. Als jij aan hem/haar vraagt welke intenties hij/zij heeft, wordt er vaak al genoeg duidelijk.  

4. Geen toekomstplannen

Heb jij over een paar maanden misschien een leuke gelegenheid waarbij je een plus one mag meenemen, maar heb je niet de behoefte je crush mee te vragen? Dan kan dit betekenen dat jij onbewust al weet dat jullie tegen die tijd waarschijnlijk niet meer samen zijn. Andersom geldt dit ook: als hij/zij jou niet betrekt bij plannen voor de toekomst, ziet hij/zij waarschijnlijk ook geen toekomst.