Love

8 mannen vertellen over het moment wanneer ze wisten dat ze verliefd waren

Verliefd zijn is het beste gevoel wat je kan ervaren. Je kan de hele dag nergens anders meer aan denken en je loopt met vlinders in je buik. Als het aan jou lag, zou jij zo je crush de liefde verklaren. Helaas zijn mannen soms nogal moeilijk en spreken ze zich niet zo makkelijk uit over hun gevoel. De 8 mannen hieronder deden dat wel! Zij laten precies weten wat hun gevoel zegt. Let’s see 🙂

8 mannen vertellen over hoe het voelt om verliefd te zijn

Verliefdheid kan heel leuk zijn. Je hebt een crush die niet meer uit je hoofd gaat. Jullie appen de hele avond door. Totdat hij besluit je te negeren. Hallo? Gelukkig zijn niet alle mannen zo, want deze 8mannen hieronder vertellen ons precies wanneer zij wisten dat ze echt verliefd waren. 

Ik denk vaak aan haar

“Ik kan dit zelf moeilijk in schatten, maar ik denk dat ik het merk wanneer ik constant aan haar denk. Als ik bijvoorbeeld op werk ben en ik hoop dat ik een berichtje van haar heb, of wanneer ik constant een manier zoek om met haar te praten, of als ik ernaar verlang om haar weer te zien. Ook al is dit pas vroeg in de relatie, dan weet ik dat het de goede kant op gaat.” 

Kriebels in je buik

“Ik dacht altijd dat ik allang wist wat verliefdheid was, maar nu besef ik me dat het ‘kriebels in je buik’ gevoel niet echt verliefd is. Het is het idee van langzaam gevoelens ontwikkelen voor iemand. Ik ben pas echt verliefd als de beginfase voorbij is en alles nog steeds goed voelt.” 

Ik zie een toekomst voor me

“Als ik heel eerlijk moet zijn, ben ik misschien drie keer verliefd geweest. En dan tel ik alleen de keren mee waarvan ik toentertijd dacht dat zij ‘de ware’ waren. Dat is wat ik denk: Wanneer ik een toekomst samen voor me kan zien, en mijn best doe om in mijn toekomstplannen rekening te houden met diegene.” 

Kan gebeuren

“Ik dacht dat ik hier wel een antwoord op zou hebben, en toen begon ik met nadenken/antwoorden toen kreeg ik een black-out.” 

Iel

“Als ze naast je op de bank zitten in hun trainingsbroek en scheten laten, maar je ze nog steeds aantrekkelijk vindt.”

Duidelijkheid

“Dit is bij mij niet elke keer hetzelfde. Maar bij elke lange relatie, had ik een moment waarop ik het wist. Een soort plotseling moment van duidelijkheid? Alles had naar dat moment geleid.” 

Momentopname

“Ik kan geen duidelijk voorbeeld noemen. Het is een momentopname, en meestal zeg ik het gewoon als ik het voel. Dus… misschien weet ik dat ik verliefd op iemand ben als het serieuzer wordt tussen ons. Maar het is lastig in te schatten, omdat de personen met wie ik een relatie had verschillend waren en omdat ik zeker weet dat mijn ideeën over de liefde anders zullen zijn dan die van anderen.” 

Klaar voor de familie

“Dit is best raar, maar wanneer ze mijn familie ontmoet. Eigenlijk is het moment waarop ik besluit dat ik klaar ben om haar aan mijn familie voor te stellen, het moment waarvan ik denk: ‘Oh, ik hou echt van haar.”