Lifestyle

Zien: Imitatiekoningin Iris Rulkens doet de deelneemsters van de Bachelor na

Roos-Sanne

De hilarische Iris Rulkens ken je misschien al wel van TikTok. Op TikTok doet zij imitaties en accenten, en ze is er verassend goed in! Gisteren heeft de imitatiekoningin een video van de deelneemsters van de Bachelor geplaatst. Deze wil je zien, want hij is echt hilarisch!

Imitatiekoningin Iris Rulkens maakt video over de deelneemsters van de Bachelor

In haar nieuwste video doet Iris Rulkens een imitatie van de dames die meedoen aan de Bachelor. Hij is ook nog eens zó spot on, hilarisch! 

De Bachelor

Op Valentijnsdag is het tweede seizoen van de Bachelor begonnen. In dit seizoen strijden 19 mooie dames om de liefde van de knappe vrijgezel Thomas van der Vlugt. En een nieuw seizoen zorgt er natuurlijk voor dat er op het internet weer grappige, nieuwe dingen ontstaan. Iris Rulkens heeft al een imitatievideo gemaakt en hij gaat helemaal viral, omdat ‘ie gewoon écht supergrappig is. 

Iris Rulkens

De 30-jarige TikTok-ster staat bekend om haar komische video’s waarin ze mensen imiteert of accenten nadoet. Ze heeft inmiddels al bijna 40 duizend volgers en op de meeste video’s krijgt ze duizenden views. Haar meest bekeken video heeft zelfs 2,1 miljoen (!!) views. Dat haar video’s goed in de smaak vallen was dus al wel duidelijk. Gisteren heeft ze een hilarische imitatievideo van de deelneemsters van de Bachelor gemaakt. 

De video

In de video doet ze Diandra, Romy, Faith, Isabella en Michelle op de meest komische manier na. Vooral met de opmerking die Faith over Romy heeft gemaakt drijft ze flink de spot. ”Ja, maar die ligt er zo uit. Zij is toch Romy? Met die neppe Chanel-bril,” zegt ze erover. Wij vinden het in ieder geval een hilarische video! 

@irisrulkens De Bachelor Imitaties 🌹 #imitaties #debachelor #voorjou ♬ origineel geluid – irisrulkens

Bron: TikTok @irisrulkens