Fashion

Jup: deze momenten herken jij sowieso als je een leren broek aan hebt

Roos-Sanne

Leren broeken zijn hártstikke leuk, maar jeetje, wat komen er veel struggles bij kijken! Deze 4 dingen herken jij sowieso als je een leren broek aan hebt.

4 herkenbare dingen bij het dragen van een leren broek

Na dit artikel is het misschien tijd om te overwegen of die broeken het wel waard zijn… Nee, dat meen ik niet hoor. Beauty is pain, right? 

1. Het aantrekken

Ja, het begint al bij het aantrekken! Je moet jezelf er echt in squeezen, anders krijg je hem écht niet aan. Maar in de loop van de dag wordt het vast beter, toch? Hij moet gewoon nog een beetje oprekken… 

2. Niet dus…

Oeps, vergeten dat leer dus niet op kán rekken. En helaas kom je hier in de loop van de dag pas achter, omdat je merkt dat de broek nog steeds best wel krap zit. Misschien had je toch een maatje groter moeten halen? Nou ja, in ieder geval zit ‘ie mooi strak.

3. Onmisbaar

Bij het dragen van een leren broek ben je in ieder geval niet te missen! Niet alleen omdat je er zo goed uitziet, trouwens. Vooral omdat je broek zo kraakt. Ach, in ieder geval zie je er mooi uit toch? Wat kan jou het nou schelen dat de rest van je omgeving er mega veel last van heeft… 

4. Toiletbezoekjes

Even snel tussen de lessen of twee afspraken door naar de wc? Dacht het niet! Denk je nou echt dat je die broek snel genoeg aan en uit kan krijgen? Poor thing… Niet te veel drinken wanneer je die leren broek aantrekt, dus! 

Hoe goed ze er ook uitzien, ze zijn dus helaas niet altijd even handig… Gelukkig zijn er nog genoeg andere leren kledingstukken die net zo leuk, maar een stuk makkelijker zijn! Of trek die leren broek gewoon nog een keer aan, je moet er wel wat voor over hebben, toch?