Astrologie

Dit is de beste haarkleur voor jou volgens je sterrenbeeld

sterrenbeeld-haarkleur

Ligt het aan ons of hangt er lente in de lucht? Nog minder dan een maand en dan is het officieel lente. Hoe leuk is het om eens een nieuwe frisse haarkleur te nemen, zodat jij zo meteen met een make-over het warme weer tegemoet gaat? Heb jij geen idee in welke kleur je het moet verven? Hieronder lees je welke haarkleur er bij jouw sterrenbeeld past.

Het is altijd leuk om iets nieuws te proberen qua haarkleur en style. De één heeft het liefst vrolijke kleurtjes in z’n haar, terwijl anderen het liever natuurlijk houden. Maar welke kleur past er nou bij jou? Je leest het hieronder!

Ram (21 maart – 19 april)

De eerste maanden van het jaar verlopen niet zo soepel. Jij moet echt nog even opstarten. Tijd om jouw energie terug te brengen! Jij bent waarschijnlijk toe aan iets nieuws. Probeer dan eens een spierwitte haarkleur, dat is echt helemaal in!

Stier (20 april – 20 mei)

Januari zat voor jou vol met tegenslagen. Daarom ben je nu wel toe aan een beetje vrolijkheid in je leven. Jij wilt relaxed leven. Lichtbruin zou jou zoo goed staan!

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij neemt snel beslissingen, daarom is het voor jou ook easy om een nieuwe haarkleur te kiezen. Denk wel goed na, anders krijg je spijt. Ga voor een chocoladebruine kleur, dat staat je goed!

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Jij hebt een lief karakter. Toch mag je wel eens wat stoerder doen. Het is tijd voor jou om je haarkleur te veranderen. Ga voor lichtroze. Je hoeft niet gelijk je hele haar te verven, maar denk aan een dip dye. Looking good!

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Okay, too bad, de kappers zijn een lange tijd dicht geweest. Geen excuses meer! Ze zijn nu namelijk weer open. Precies op tijd voor jouw nieuwe kapsel. Ga voor een rode tint. Of misschien kastanjebruin? Het staat je sowieso allebei goed, the choice is yours. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij bent super netjes. Je kamer is altijd opgeruimd en je komt altijd je afspraken na. Plan alvast een afspraak met je bestie om je haar lichtpaars te verven. Het zal je een hele andere uitstraling geven!

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Jij bent altijd positief ingesteld. Al heb je een keertje ruzie, dan ben jij de eerste die het goed maakt. Jij ziet overal het positieve van in. Ga daarom voor een kleurrijk kapsel. Wat dacht je van een regenboog?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij volgt de laatste trends, maar je bent ook nog eens een echte trendsetter. Kleur daarom niet je hele haar, maar alleen bepaalde plukjes. Een soort highlights met felle kleuren. Cool!

Boogschutter (22 november – 21 december)

Okay, hear us out! Het is tijd voor jou om je helemaal te laten gaan. Je hebt genoeg van mensen die een mening over jou hebben. Kleur je haar knalgroen! Dit staat supertof en je zet gelijk een statement!

Steenbok (22 december – 19 januari)

Jij bent een echt bezig bijtje. Je bent niet bang om te pronken met je succes. Ga daarom voor blond! Verf je lokken naar super blond. Laat iedereen maar weten dat jij de baas bent!

Lees ook:
Wil jij ook binnen no-time dikker haar? Probeer dan eens dit speciale poeder!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Jij bent de afgelopen maand druk bezig geweest met het helpen van anderen. Nu ga je jezelf eens in het zonnetje zetten. Knip een pony en verf je haar bruin. Zo ga jij zo stralend de lente tegemoet!

Vissen (19 februari – 20 maart)

Jij bent een echte ‘drama queen’. Het boeit je dan ook niets wat anderen van je denken. Het is tijd om jouw moment te pakken, jij gaat namelijk shinen! Neem een knalkleur coupe. Denk aan felrood of oranje, misschien zelfs paars?