Food

Gad-ver-damme: de McDonalds komt met een Sundae met koriandersmaak

Okay, er zijn twee type mensen op de wereld. De één houdt van koriander, de ander haat koriander. Voor de fans is er goed nieuws! De McDonald’s in China krijgt er een nieuwe sundae ijssmaak bij. En je raadt het niet, het is de smaak koriander! 

Sundae ijs met koriander is bij McDonalds te verkrijgen

Sommige producten zijn alleen in Nederland te verkrijgen, terwijl andere producten alleen in het buitenland te koop zijn. Wist je dat een McKroket echt typisch iets Nederlands is? In China heb je dan sinds kort een ander product op de menukaart staan. Namelijk dat koriander ijsje! Niet iedereen is te spreken over deze smaak, en dat kunnen we op zich wel begrijpen..

De meningen verschillen

Het ijsje heeft gifgroene topping. Zie hier beneden. Mensen hebben verschillende meningen hierover. De één vindt het er cool uit zien, terwijl de ander zegt dat ze de sundae gaan rapporteren voor gewelddadige en grafische content. Is het tijd voor een uitbreiding voor het Nederlandse assortiment? Wij zijn eigenlijk wel benieuwd naar het ijsje, al klinkt een andere smaak ons misschien wat beter in de oren.

Mcdonald’s China launched a Cilantro Sundae special menu item today, which is interesting… pic.twitter.com/uHgA3vyn2Y

— Daniel Ahmad (@ZhugeEX) February 21, 2022