Lifestyle

Oei, om deze reden word jij gedumpt volgens je sterrenbeeld

Break ups zijn altijd vreselijk. Soms maakt je partner het uit terwijl jij helemaal niet weet waar het aan ligt. Dát is pas vervelend. Soms kan het liggen aan bepaalde quirks die jouw partner niet kon accepteren. Dit zijn die eigenaardigheden volgens jouw sterrenbeeld!

Dit is de reden dat jij gedumpt wordt volgens je sterrenbeeld

Break ups zijn nooit leuk natuurlijk. Gelukkig leer je na elke relatie iets nieuws en draagt het bij aan je self growth! Twijfel jij of je al over die ene break up heen bent? No worries, wij hebben tips voor je!

Ram

Als Ram heb jij soms wel eens last van stemmingswisselingen. Dit is erg vervelend voor jouzelf, maar ook niet iedereen weet hoe ze hiermee om moeten gaan als hun partner last heeft van mood swings. Gelukkig zijn er genoeg anderen out there, die dit wel weten!

Stier

Het gedrag van een Stier kan heel claimend overkomen. Terwijl jij gewoon aan je partner wilt laten zien hoeveel je om hem/haar geeft, kan dit voor de ander verstikkend zijn. Het kan zijn dat je partner hier nog niet klaar voor was, maar sommige mensen vinden het gewoon helemaal niet fijn. 

Tweelingen

De Tweelingen weet soms gewoon nog niet helemaal wat hij/zij wil. Dat is natuurlijk niet erg, maar voor je partner kan het dan wel verwarrend zijn. Zo kunnen zij zich af gaan vragen of jij wel serieus met ze bent, of dat het meer een scharrel voor je is. Door deze verwarring kan het zijn dat je partner het risico niet wil nemen.

Kreeft

Als Kreeft kan jij nogal onzeker zijn. Onzeker over jezelf, maar ook over je relatie. Als jij ziet dat je partner een appje krijgt van een ander meisje ben jij snel geneigd hierover te gaan malen. Voor je partner is dit ook niet fijn, omdat het hun ook niet een bepaald zelfverzekerd gevoel geeft als jij onzeker bent over de relatie.

Leeuw

Een Leeuw is juist het totáál tegenovergestelde van de Kreeft. De Leeuw is namelijk heel zelfverzekerd, wat ook niet altijd even goed is. Voor je partner kan het arrogant overkomen, of alsof jij jezelf beter vindt dan de ander. Al helemaal als je een gevoelige partner hebt, kan dit snel problemen veroorzaken. 

Maagd

Jij bent als Maagd nogal kritisch naar je partner. Hierdoor kun je je partner het gevoel geven dat hij/zij niet goed genoeg voor jou is. Dit is voor je partner niet leuk, want je hoort elkaar juist up te hypen in een relatie.

Weegschaal

De Weegschaal is heel gevoelig. Daardoor is het makkelijk voor ze om in een negatieve spiraal terecht te komen. Vaak, vooral in het begin van een relatie, zoek je juist naar iets positiefs en iets wat je gelukkig maakt. Als je dan een negatieve partner hebt, is dit niet fijn voor diegene. 

Schorpioen

De Schorpioen heeft geen moeite met een leugentje om bestwil. Maar hij/zij kan hier nogal in doordraven. Daardoor wordt het voor je partner nogal moeilijk wat hij/zij wel of niet kan geloven. Vertrouwen is key in een relatie, dus dit kan nogal een groot probleem worden als jullie hier niet aan werken. 

Boogschutter

Als Boogschutter leef jij heel vrij en vind je het moeilijk om je beloftes na te komen. Voor je partner is dit natuurlijk best wel vervelend, omdat je partner dan gewoon niet weet waar hij of zij aan toe is. Andersom is het ook niet fijn als je partner zijn beloftes niet nakomt, toch?

Steenbok

Jij hebt nog wel eens moeite met het verleden laten rusten. Als jij en je lover een keer ruzie hebben blijf je dit onthouden, en haal je er snel oudere ruzies uit het verleden bij. Laat het verleden lekker voor wat het is, en richt je op de toekomst. 

Waterman

Soms heeft de Waterman moeite met zichzelf volledig openstellen in een relatie. Omdat de Waterman vaak dingen blijft vasthouden uit het verleden is het moeilijk om van oude break ups te genezen en het trauma te verwerken. Probeer je toch iets meer open te stellen, dat zal je nieuwe relatie in stand houden.

Vissen

De Vissen is altijd bezig met zijn/haar leven verbeteren. Doordat jij telkens op zoek bent naar nieuwe mensen die jouw leven nét wat leuker kunnen maken kan het zijn dat je (onbedoeld) mensen van je afduwt. Vaak is je partner als eerste aan de beurt. Let hier dus goed op: er is niks mis met nieuwe mensen ontmoeten, maar hou de mensen waarvan je houdt dichtbij.