Astrologie

Dit is jouw grootste afknapper in bed volgens je sterrenbeeld

afknapper-in-bed-sterrenbeeld

De één likes it rough, terwijl de ander juist meer van intiem en romantisch houdt. Deze twee bij elkaar is dus niet de perfecte match. Wist je dat het aan je sterrenbeeld kan liggen wat jij echte afknappers vindt between the sheets? Dit zijn de grootste afknappers in bed gebaseerd op je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Als Ram ben jij impulsief, avontuurlijk en zelfverzekerd. Vooral dat laatste zoek jij ook in jouw (bed)partner. Als hij/zij niet zelfverzekerd is, is het voor jou niks aan en wals je compleet over diegene heen. Maar we wisten al dat jij je aangetrokken voelt tot zelfvertrouwen, toch?

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier houdt van een beetje structuur. Experimenteren met allerlei vage standjes of toys is dus niks voor de Stier. Hij/zij blijft liever bij wat diegene al bekend is, dus een avontuurlijke partner die graag wil experimenteren is voor hem/haar eigenlijk een no go.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De Tweelingen is all for communicatie. Dat geldt dus ook tijdens spicy time. Ben jij met een Tweelingen en doet diegene iets wat jij niet (of juist wel) fijn vindt? Zeg het dan! De Tweelingen waardeert communicatie, en zal erop afknappen als jij niet communiceert wat je ervan vindt.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

De Kreeft is misschien wel het gevoeligste sterrenbeeld in het rijtje. Daarom houdt de Kreeft niet van een super zelfverzekerde partner die alleen maar aan zijn eigen genot denkt. Geef de Kreeft maar een romantische partner, al die andere poespas is niet echt nodig.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

We weten allemaal dat de Leeuw een van de meest vastberaden en zelfverzekerde sterrenbeelden in het rijtje is. Daarom zoekt de Leeuw een partner die dit óók heeft, iemand die weet wat hij wil en weet wat diegene van de Leeuw verwacht. Als de partner van de Leeuw te spiritueel of onzeker is, is dit een enorme afknapper in, maar ook buiten, the sheets.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Van alle sterrenbeelden is de Maagd misschien wel het meest perfectionistische en hygiënische sterrenbeeld in het rijtje. Daarom is een partner die van the dirty stuff houdt écht een afknapper. Het doen in een toilethokje of een bos is dus níks voor de Maagd.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is heel meegaand en haat keuzes maken. Daarom heeft hij/zij iemand nodig die juist veel dominanter is en de keuzes wil maken. Als dit aan de Weegschaal overgelaten wordt, kan dit een enorme afknapper zijn.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen zit vol met passie en heeft dus een hele sterke wil. Daarom wil de Schorpioen dat zijn/haar (bed)partner juist wat onderdaniger is. Als zijn partner té dominant is, is dit een enorme afknapper. De Schorpioen houdt ervan de touwtjes in handen te hebben.

Boogschutter | 22 november – 21 december

De avontuurlijke Boogschutter wil iemand die op hetzelfde niveau zit als hij/zij. De Boogschutter zoekt iemand die energie heeft en het avontuur aan wil gaan. Iemand die dus altijd dezelfde standjes wil en liever in zijn of haar comfortzone blijft is dus niks voor de Boogschutter.

Steenbok | 22 december – 19 januari

De Steenbok is nogal een controlfreak, ook in bed. Daarom vindt de Steenbok het fijn om te weten wat hij/zij van zijn partner kan verwachten. Een impulsief iemand is dus een no-go voor de Steenbok.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Een Waterman heeft een sterke eigen wil en houdt ervan om te experimenteren. Door zijn sterke wil houdt de Waterman er dus niet van als zijn partner hier niet voor open staat. Hij/zij heeft een impulsieve en avontuurlijke partner nodig.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vissen is zelf heel gevoelig, maar houdt ervan om iemand te hebben die niet bang is om te laten zien wat hij in huis heeft. Een Vissen zoekt dus een dominante partner die de leiding kan nemen. Als de Vissen zelf zou moeten kiezen zou dit een enorme afknapper zijn.