News

Oh, no: Tinder Swindler Simon Leviev is nu ook op TikTok te vinden

We kennen allmaal Simon Leviev, The Tinder Swindler. Hij heeft vrouwen voor duizenden euro’s opgelicht op Tinder. Maar het verhaal wordt steeds gekker! Zo wil hij samen met zijn management een podcast beginnen over de gevaren van online daten. Ook ziet hij het wel voor zich om een eigen datingshow te beginnen waarin vrouwen strijden om zijn liefde. Nu heeft Simon zijn eigen TikTok opgericht. What a shame!  

The Tinder Swindler zit op TikTok

Simon probeerde keer op keer een nieuw account aan te maken op Instagram. Zonder succes. Nu porbeert hij het op andere apps, zoals TikTok. Of dit de echte Tinder Swindler is of dat iemand video’s van hem plaatst is niet helemaal duidelijk. Maar wat we wel weten is dat het er behoorlijk echt uitziet. Onder de naam @just_simon_leviev plaatst hij video’s met berichtjes voor zijn volgers.

Is het echt zo?

In zijn TikTok bio noemt hij zichzelf een ‘entrepreneur’, ook staat er een e-mailadres van zijn manager Gina. Dit kan nog wel eens waar zijn omdat in de realityshow een manager met de naam Gina in gesprek met Simon is over het hebben van zijn eigen programma en podcast. In de TikToks die nu online staan geeft hij advies aan zijn kijkers en probeert hij ze te koppelen aan zijn vrienden.

De TikToks

De TikToks zijn behoorlijk weird. Hieronder staan er een aantal op een rijtje:

View post on TikTok

View post on TikTok

De reacties

De volgers van Simon nemen hem ook niet serieus en proberen er zelfs geld uit te halen: “Pls Simon I need 70k I have enemies after me.” Zo klinken er wel meer reacties. Dat Simon geniet van alle aandacht is wel duidelijk. Misschien een carrièreswitch als TikTokker? De tijd zal het leren!