Celebs

Oh, oh: Monique en André hebben blijkbaar dikke ruzie en dit is waarom

Even ter inleiding: Monique Westenberg is de ex van André Hazes, en ze hebben samen een zoontje genaamd Andreas, roepnaam: André. Begin februari heeft Monique corona gekregen. Daardoor is ze best ziek geworden, en ze heeft daarom aan haar ex gevraagd of hij wat dagelijkse klusjes van haar kan overnemen. De twee hebben altijd nog goed contact gehouden omdat ze samen een zoontje hebben. Toch ontstond er een heftige ruzie tussen Monique en André. Waarom dat is? You’re gonna find out.

Monique en André hebben hierom dikke ruzie

Omdat Monique dus met corona op bed lag, heeft ze aan de zanger gevraagd of hij hun zoontje wil ophalen van school. Helaas kwam André zijn afspraken niet na. Monique is heel boos op hem geworden. Begrijpelijk! Toen zij met André wilde praten is er een grote ruzie ontstaan. Monique wilde het uitpraten terwijl de zanger liet weten dat hij helemaal klaar met haar was. Whut?

Terug naar het normale

Monique liet eerder al weten verdrietig te zijn omdat haar ex haar voor de zoveelste keer laat stikken als ze hulp nodig heeft. Monique ziet het na alles nog steeds wel zitten om samen met de zanger een gezinnetje te vormen met nog meer kindjes. Even leek dit dan ook te gebeuren, maar helaas toch niet.

Na de versoepelingen is André gelijk uit gegaan naar club ‘Chin Chin’ samen met Wesley Sneijder. Ook heeft André het schijnbaar leuk gehad met een andere dame. Misschien is hij daarom de afspraak vergeten?

Must reads 👀