Films & Series

Yes! Too Hot To Handle komt ook naar ons koude kikkerlandje

Toen de serie net uitkwam op Netflix werd het een enorme hit: iedereen had het erover omdat zoiets als dit nog nooit gedaan was. We hebben het natuurlijk over onze favoriete internationale reality serie, Too Hot To Handle! Voor de liefhebbers hebben wij goed nieuws: er komt namelijk een Nederlands seizoen aan!

OMG: Too Hot To Handle komt eindelijk naar Nederland

Ja, de allerleukste internationale datingshow Too Hot To Handle komt eindelijk naar Nederland, en wij kunnen niet wachten!

Too Hot To Handle

De realityserie krijgt niet voor niets wereldwijd zóveel aandacht. Voordat je aan de show begint weet je namelijk niet dat je eraan meedoet. Het is namelijk de bedoeling dat de knappe, hitsige singles die relaties compleet vermijden eindelijk een commitment aan durven te gaan. Door de serie heen leer je de deelnemers steeds beter kennen, en begin je misschien ook wel te snappen waarom ze moeite hebben met een relatie aangaan. Maar dat was nog niet alles… 

Money to win

Er is namelijk (heel erg veel) geld in het spel. Als de singles met elkaar kussen, zoenen of friemelen gaat er namelijk geld van de pot af. In het laatste seizoen begonnen ze met $200.000! Als je het hebt gekeken weet je dat het een heftig seizoen was. Koppels werden gevormd en gingen uit elkaar, de prijzenpot bleef maar dalen en stijgen, it was crazy! 

Nederlands seizoen

Nu is eindelijk het leuke nieuws naar buiten gebracht dat de populaire reality serie ook naar Nederland komt! Jezelf bewust opgeven voor Too Hot To Handle wordt lastig, omdat ze het vermommen als een ander programma wanneer je je aanmeldt. Wanneer de serie op Netflix gaat verschijnen is nog niet bekendgemaakt, maar wij hebben er in ieder geval al superveel zin in!