Celebs

Ehm, wat? Er is een vrouw die beweert zwanger te zijn van André Hazes

De laatste tijd gaan er veel geruchten rond over André Hazes jr. Zo hebben we gehoord dat hij in het buitenland zit om de drama in Nederland te ontlopen. Ook heeft hij om de week een ander. Soms zijn deze roddels waar, maar vaak is het echt bullshit. Zo claimt deze keer een vrouw zwanger te zijn van André. Whut?

Deze vrouw beweert zwanger te zijn van André Hazes

Jup, er is nu inderdaad zelfs een vrouw die zegt dat ze zwanger is van de zanger André Hazes. Zou ‘t dan echt zo zijn?

André’s liefdesleven

Samen met zijn ex vrouw Monique heeft de zanger een zoontje genaamd Andreas (André.) Na een tijdje hebben de twee een punt gezet achter hun relatie. De volkszanger had al gauw een nieuwe lover. Namelijk niemand minder dan Bridget Maasland! Dit was helaas van korte duur en André besloot door te gaan met een ander. Deze keer met Sarah van Soelen. Ook deze relatie liep op de klippen. Toen gingen er geruchten rond over dat de zanger een relatie had met Anne Rose, maar sinds kort is ook deze verkering niet meer aan. Nu denken veel juicekanalen dat hij weer terug is bij Monique. Volg jij het nog!? 

Nieuwe baby junior

Alsof dit niet al te ingewikkeld was, wordt het nu nog moeilijker! Gister dook er een Instagram bericht op bij ‘Iris Queen’. Zij zegt namelijk zwanger te zijn van André Hazes! Hallo!? Dit is wat ze exact deelde: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niet over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Iris Queen kan je kennen van het programma ‘Lang leve de liefde” maar ook van de aparte nummers die ze zelf heeft uitgebracht.

Zanger André Hazes is zelf nog niet naar buiten gekomen met een statement. Toch denken veel juicekanalen dat dit nieuws echt onzin is. Wat denk jij?