Films & Series

Eh, wow: deze real-life serie geeft je inzicht in de vrijpartijen en relaties van BN’ers

OMG! In een nieuwe serie genaamd ‘Sex Tape’ die op discovery+ te zien is, duikt de camera in de slaapkamers van 18 bekende en minder bekende koppels. Niemand minder dan actrice Bobbi Eden en relatiedeskundige Jeremy Heshof zorgen voor de presentatie. Dit wil je zien!

Over S*x Tape: een real-life serie die je inzicht geeft in de vrijpartijen van BN’ers

In de serie op discovery+ duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in. Wij judgen soms veel op andere relaties, maar hoe gaat het er echt aan toe? Wat weten wij nou echt over het leven tussen de lakens van andere mensen? In de serie krijgen wij per aflevering drie koppels te zijn die de camera een dagje meenemen in hun leven. Wij krijgen alles te zien (maar dan ook echt alles). Denk aan de ruzies die ze hebben, maar ook aan liefde, drama en hoe kan het ook anders: s*ks!

In een knusse setting kijken de koppels uiteindelijk naar elkaars S*x Tape. Dont worry. Geslachtsdelen worden geblurd!

De koppels

Er doen verschillende soorten mensen/koppels mee aan dit programma. Wat weer heel leuk is voor ons om naar te kijken. In de serie komen veel verschillende bekende gezichten voorbij. In de afleveringen die nu online staan kan je Oud-Ex On The Beach deelnemers Jorden en Beau voorbij zien komen. Maar ook Micheal van der Plas komt voorbij. Er zijn ook al filmpjes opgedoken waarin Shani en Davey uitgebreid over hun s*ksleven praten. Juicyyy!

Niet alles draait om de vrijpartijen

Gelukkig draait niet de hele serie om wat er tussen de lakens gebeurt. Kijkers krijgen van alles te zien uit de relatie. Koppels beslissen namelijk zelf wat ze willen vastleggen op camera en wat ze liever voor zichzelf willen houden. Bij het ene stel krijg je heel veel te zien van hun s*ksleven terwijl het andere stel het liever bescheiden houdt. Zij geven dan bijvoorbeeld weer een kijkje in hun emotionele momenten.

De serie S*x Tape kan je nu zelf bekijken op discovery+. Elke week komt er weer een nieuwe aflevering bij met andere koppels. Spicy!