Love

Aan deze 6 dingen kan je merken dat jullie een match zijn in bed

match-in-bed

Met sommige mensen ben je een match, met anderen nou eenmaal niet. Dat geldt ook voor de bedavontuurtjes die je hebt. Zijn jij en je (bed)partner een goede match? Aan deze 6 dingen herken jij of jullie een goede match between the sheets zijn!

Niets is beter dan wanneer jij en je partner emotioneel, mentaal en fysiek op één lijn zitten. Aan deze 6 dingen herken je of je partner en jij goede bedpartners zijn.

1. Jullie voelen je op je gemak bij elkaar

Dit is natuurlijk een super belangrijke. Als jij en je partner spannende avontuurtjes tussen de lakens willen willen is het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Anders wordt het zo ongemakkelijk en stroef… Yikes!

2. Jullie blijven experimenteren

Het maakt niet uit hoe lang jullie het al doen, jullie willen nog steeds nieuwe dingen proberen! Hierdoor wordt het nooit saai en houden jullie een levendig leven tussen de lakens ;).

3. Zeggen wat je niet fijn vindt

Er gaan altijd dingen zijn die je misschien minder fijn of zelfs heel oncomfortabel vindt. Als jij je comfortabel voelt bij je partner durf je dit soort dingen te vertellen. Hierdoor wordt het alleen maar beter!

4. Zeggen wat je wél fijn vindt

Dit is natuurlijk ook belangrijk! Hoe moet iemand jou een pleziertje doen als hij/zij helemaal niet weet wat je fijn vindt? Jullie vertellen elkaar precies wat jullie wel én niet fijn vinden.

5. Zelfverzekerd

Zelfvertrouwen hebben is key! Wanneer jij zeker bent van jezelf gaat het allemaal veel makkelijker, omdat je veel meer op durft te gaan in het moment. Een win-win voor jou én je partner dus!

Lees ook:
Deze sterrenbeelden zijn absoluut geen goede match!

6. Speechless

Wanneer je partner na de vrijpartij even niks meer weet te zeggen door wat hij/zij net heeft ervaren weet je dat het goed was. Al helemaal als het volgt met een lange, stevige knuffel of intieme zoen.

Beeld: fifty shades of grey