Lifestyle

7 x waarom het me-ga irritant is als jouw lover aan het gamen is

Het is weer zover.. Je vriend wil weer gaan gamen. Niet heel eventjes, maar het liefst elke dag van de week! Veel vrouwen hebben niets met dat gamen, onze boyfriends daarentegen wel. Wij ergeren ons er dood aan, en zij snappen ons weer niet. Hieronder lees je waarom dat gamen voor ons zo irritant is. Misschien kan je dit wel aan je vriend laten lezen 😉

Hierdoor vinden wij het niet chill als onze lover aan het gamen is

Wij krijgen geen aandacht

Als je vriendje weer eens achter z’n playstation zit weet je al hoe laat het is. Hij heeft geen tijd voor jou. Zetten ze nou expres zo’n lelijke koptelefoon op hun hoofd, zodat ze ons gezeik niet kunnen aan horen? In ieder geval, als hij aan het gamen weet je dat de game voor jou gaat. Sad!

Geschreeuw en gescheld

Een normaal spelletje spelen is tot daar aan toe. Als je lover ook nog online gaat spelen met zijn vrienden is de rust helemaal ver te zoeken. Er is alleen maar geschreeuw te horen en schelden dat ze doen! Je vraagt jezelf bijna af of ze dat gamen zelf wel leuk vinden… 

Langdradig

Elke keer als je vraagt: hoelang duurt het nog? Krijg je een aantal dingen te horen: Nog één potje. Niet heel lang meer, denk een half uurtje. What!? Elke keer als hij aan het gamen is lijkt de tijd heel langzaam te gaan. Hoe meer jij daardoor geërgerd raakt, hoe langer het potje duurt.

Dag tv

Tuurlijk, op regenachtige dagen zit jij ook het liefst de hele dag voor de tv. Laat dat nou net niet lukken omdat je vriend weer zo nodig moet gamen. Moet jij weer helemaal naar boven lopen om je laptop te pakken. Shit!

Agressieve games

Als je vriend met ‘de boys’ aan het gamen is gaat het er vaak heftig aan toe. Ze doen alleen maar van die domme schietspelletjes. Dan vraag je nog aardig wat voor spel ze spelen: Call of Duty. Nou, dan weet je genoeg. Dat is nog veel erger dan FIFA. Van die schietspelletjes hoef jij echt niets te hebben!

Een dure grap

Spelletjes voor op de Xbox of playstation zijn echt mega duur! Als je vraagt wat je vriend voor zijn verjaardag wilt hebben krijg je altijd te horen dat je geld of een playstation kaart willen. Zucht… Ergens logisch wat die spellen zijn echt onbetaalbaar.

Gewoon boring

Weet je wat, je mag toch gewoon zeuren. Je vriend zeurt ook altijd als je in de winkel nog even langs de make-up afdeling wil gaan. Je zeurt omdat het mag (het is tenslotte ook echt vervelend)!

Must reads 👀