Films & Series

All the single ladies: je kan je nu opgeven voor Love Island 2022

All the single ladies: it’s your time to shine! Het liefdesprogramma Love Island is op zoek naar kandidaten voor het nieuwe seizoen. Je maakt ook nog eens kans op een gigantisch bedrag van 25.000 euro. Dus, lijkt het alsof je forever single bent; geef je dan op!

Vakantie in een villa: geef je op voor Love Island 2022

Kan jij niet wachten om op vakantie gegaan en de hele dag lekker in je bikini te lopen? Met als pluspunt een eiland vol knappe singles? Goed nieuws voor jou! RTL zoekt namelijk nieuwe singles voor het nieuwe seizoen van Love Island. Heb jij nu ook zin in een vakantie vol met leuke dates? Geef je dan op!

Voorwaarden

Er zitten een aantal voorwaarden aan het meedoen van dit programma. Je bent natuurlijk mega single en bent hard op zoek naar een nieuwe lover. Ook is flirten jouw tweede naam. Misschien staat dit jou wel op het lijf geschreven! Verder moet je tussen de 20 en 30 jaar oud zijn. Ook moet je met de programmamakers delen hoe jouw liefdesverleden er op dit moment uit ziet. Ben jij vooral van het daten of heb je al meerdere relaties gehad? Heb je kinderen of niet? Je voegt ook nog wat leuke foto’s van jezelf toe en je deelt vervolgens hoe jouw droompartner eruit ziet. Klaar ben je! Je inschrijving is voltooid.

Love Island 2022

Klinkt dit voor jou als muziek in je oren, maar weet je niet wat het programma nou precies inhoudt? Dan kan je hier lezen hoe het er aan toe gaat. In het programma Love Island gaan 10 Nederlandse en Vlaamse opzoek naar de ware liefde. In een luxe villa leren vijf mannen en vijf vrouwen elkaar beter kennen door allerlei opdrachten uit te voeren. Daarna moeten ze samen een koppel vormen. Voor de kijkers thuis is het een groot feest. Zij mogen namelijk regelmatig stemmen op hun favoriete Love Island koppel. De lovers die echte liefde vinden krijgen een geldprijs mee naar huis van wel 25.000 euro! Wat er gebeurt als je niet verliefd wordt? Er worden soms nieuwe kandidaten naar de villa gebracht. Dan kunnen de presentatoren bepalen dat er een herkoppeling komt. Spannend!! Nog meer juice: er staan maar zeven bedden in de grote kamer. Dus wie slaapt er bij elkaar in bed?