Lifestyle

Voor eens en altijd het antwoord: dit zijn alle soorten bh’s voor alle soorten jurkjes

We kennen het allemaal wel. We hebben een superleuk jurkje gekocht, maar geen passende bh voor eronder… Super irritant, en het kost ons ook nog eens bakken met geld iedere keer! Gelukkig hebben wij de beste oplossing voor je. 

Dit zijn de beste oplossingen voor bh’s onder lastige jurkjes

We willen toch niet elke keer geld uitgeven aan nieuwe bh’s, alleen omdat die ene die we nu hebben niet onder het jurkje kan? Daarom hebben wij de beste oplossing (per jurkje of top) voor je! 

Struggle 

We kennen de struggle allemaal, we hebben een superleuk jurkje gekocht maar omdat die een open rug of diepe decolleté heeft kan er geen enkele bh onder! Je kan ervoor kiezen om zonder bh naar buiten te gaan, maar niet iedereen voelt zich daar comfortabel bij. Don’t worry, want wij hebben de gouden tip(s)!

Diep decolleté

Je hebt een mega sexy jurkje met een diep decolleté gekocht, maar daardoor zie je de bh die je eronder draagt… De beste oplossing is boobietape! Het is waarschijnlijk wel even oefenen voordat het lukt, maar het is een echte life saver! Mocht het nou écht niet lukken is een plunge bh ook een goede oplossing.

Strapless (of spaghetti bandjes)

Als je een strapless jurk hebt kan je er een strapless bh onder doen! Natuurlijk is het wel lastiger om een goede strapless bh te vinden als je een vollere cup hebt, in dat geval kan je ook voor een bodysuit-bh gaan.

Asymmetrisch, cut outs

Als je een jurkje hebt die asymmetrisch is, of uitsnijdingen heeft, en geen enkele van de eerdergenoemde bh’s werkt kun je altijd nipple covers (desnoods in combinatie met boobie tape) gebruiken!

Lage rug 

Als je een jurkje met een lage of open rug hebt is de plak-bh de beste optie! Ze hebben ook nog een extra functie: ze geven je boobies namelijk een mooie lift! Win-win ;).

Must reads 👀