Beauty

Met deze TikTok-hack krijg jij (met behulp van concealer) prachtige jukbeenderen

We hebben een nieuwe life-saver gevonden op het gebied van make-up. De hack wordt veel gedeeld op TikTok. Concealer wordt namelijk niet meer alleen gebruikt voor het camoufleren van je wallen of puistjes! TikTokkers gebruiken de concealer juist als een soort highlighter. Hierdoor wordt de botstructuur in je gezicht verduidelijkt. Met als resultaat: een strakke kaaklijk, een mini neusje en hoge jukbeenderen!

Met deze TikTok-hack krijg jij perfecte jukbeenderen 

Populaire beauty Tiktokker Sarah Wolak deelt haar beste make-up geheimen met haar kijkers. In deze video laat ze zien hoe zij het resultaat van hierboven bereikt. Om de juiste plekken uit te laten blinken, begint ze met het zetten van een concealer-streep onder haar oog tot aan haar haarlijn. Vervolgens trekt ze de strreep door langs haar neus. Beetje uitblenden, en you’re done!

Benieuwd hoe ze het precies doet? Check de TikTok hieronder:

View post on TikTok

Mocht je de uitleg van Sarah iets te moeilijk vinden, haal je wellicht je inspiratie uit de content van andere Tiktokkers. There you go!

View post on TikTok

 

Makkelijke hack door blenden

Volgens Tiktokker Amelia is het helemaal niet moeilijk om het resultaat te behalen. Je moet ervoor zorgen dat de lijnen goed uitgeblend zijn, zodat je geen lijnen meer ziet. Zorg ook voor genoeg space voor je blush en bronzer. De stappen zijn niet heel moeilijk, dus iedereen kan het makkelijk namaken. Dus try it out!