News

Donna van Temptation Island bijt op een hilarische manier van zich af op Instagram

Samen met haar (ex)vriend Nico deed Donna mee aan het vorige seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Ze hebben de relatietest helaas niet overleefd en zijn momenteel allebei single. Donna heeft recentelijk een redelijk spicy foto gedeeld op haar Instagram, maar daar kwamen niet alleen maar positieve reacties op. Gelukkig bijt Donna dan op hilarische wijze van zich af!

Dit moet je zien: Donna reageert hilarisch op negatieve reactie

Gelukkig staat ze haar mannetje wel en laat ze geen mensen over zich heen lopen. Good for you, girl! 

Temptation Island

Toen Donna (samen met haar vriend Nico) afgelopen jaar meedeed aan Temptation Island: Love or Leave hebben zij de test helaas niet gehaald. Nico had een hele spannende dreamdate gehad met verleidster Laure, maar kennelijk ook nog met twee andere meiden! Ze gingen alleen naar huis, maar later leek het erop dat ze hun relatie toch nog een kans hadden gegeven. Ondanks alle verhalen is het inmiddels duidelijk dat ze allebei single zijn.  

Instagram

De knappe Donna heeft gister een pikante foto op haar Instagram geplaatst. Op de foto heeft ze alleen een bh aan, wat ze normaal gesproken niet plaatst. Ook aan de caption ”Miles away from my comfort zone 👋🏽” is te merken dat ze het spannend vindt om te plaatsen.

 

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @donna.dg

Stomme reactie = fantastische reactie

Ondanks het haar geweldig staat, kreeg ze alsnog een haatreactie. Iemand reageerde met ”Waar zijn je borsten?”. Donna vond dit obviously geen leuke reactie en heeft er op de beste manier ooit op gereageerd! Ze deelde een screenshot van de comment in haar verhaal en schreef erbij ”Bij deze start ik een crowdfunding voor een paar nieuwe en vooral grotere airbags! Zou jij bijleggen?”. Hi-la-risch! 

 

Must reads 👀