Travel

Wow: Channah emigreert met de kids naar Curaçao, maar wel zónder Quentin

Channah Koerten is bekend van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’, waaraan ze in 2018 heeft meegedaan. Hier ontmoette ze Quentin. De twee werden verliefd en deden vervolgens mee aan Temptation Island: VIPS. Omdat Channah zwanger bleek te zijn stopte hun Temptation-avontuur al vroeg. Het stel heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze hebben voor een langere tijd een knipperlichtrelatie gehad en ook hebben ze inmiddels samen twee kinderen. Ondanks dit alles heeft het koppel in 2021 besloten om te stoppen met hun relatie. En nu vertrekt Channah samen met de kids naar Curaçao!

Channah emigreert zonder Quentin naar Curaçao

Het plan om te verhuizen naar Curaçao is er niet zomaar gekomen. Quentin en Channah zijn na hun deelname aan Temptation ouders geworden van hun zoontje Tiger en hun dochtertje Rumi. De relatie liep al enige tijd niet zo lekker. Het idee was opm de relatie te beteren en samen te emigreren naar Curaçao. Daar zouden ze samen een B&B oprichten. Je vraagt je misschien af waarom ze naar Curaçao wilden gaan: Quentin heeft daar een dochtertje van een andere vrouw!

Met de kids

Channah heeft nu een huis gekocht met twee appartementen genaamd: Huntu Homes. Deze is ze van plan uiteindelijk te verhuren. Ook is ze druk bezig met haar eigen swimwear-lijn. 

Hoe nu verder met Quentin

Quentin blijft niet achter in Nederland. Hij gaat in het voorjaar ook naar Curaçao. Hij laat weten in een vlog dat hij niet langer meer in Nederland kan zijn omdat hij zijn kinderen mist. Ook vertelt hij dat hij drie maanden in Curaçao blijft, en dan weer een maandje in Nederland. En zo steeds verder. Hoe het in de praktijk gaat verlopen is nog even afwachten maar dat het gezin binnenkort in Curaçao zit is wel duidelijk!