Films & Series

Yes! Soof 3 is bijna in de bioscoop (en dit is wanneer)

Goed nieuws voor alle ‘Soof’ fans! Nadat de film vier keer is uitgesteld, is nu eindelijk de releasedatum bekend gemaakt van het derde deel van ‘Soof’, wat overigens ook het laatste deel is van de filmreeks. We moeten wel nog heeeel even geduld hebben…

Soof 3 is bijna in de bioscoop

Soof 3 zou eigenlijk al eerder in de bioscoop te zien moeten zijn. Door de de crisis werd ‘ie steeds uitgesteld. Maar liefst vier keer! Nu willen de makers de film uitbrengen op een moment waarop het weer kan. Zonder alle regels!

What is it about

Soof (Lies Visschedijk) is bijna veertig jaar oud, en getrouwd met jurist Kasper. Samen met hem heeft ze drie kinderen: dochter Sascha en twee jonge tweelingzoons. Ze woont samen met haar gezin in Driemond. Soof en Kasper leven een beetje langs elkaar heen en in hun huwelijk is er niet veel meer te beleven. Langzamerhand begint Soof zich af te vragen of dit nou wel het leven is waar ze gelukkig van wordt. Soof 3 gaat over het vervolg op de delen één en twee. Net op het moment dat Soof slecht nieuws te horen krijgt, komt haar dochter thuis om haar om haar verloofde voor te stellen. Al met al, een film vol met drama en humor!

Soof 3

Soof 3 is het laatste deel van de filmreeks. Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk laat hier het volgende over weten: “Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar je wil gewoon stoppen als het nog goed is.” De film zou vanaf 15 september in alle Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer van de film:

Watch on YouTube

Must reads 👀