Lifestyle

Fajah Lourens heeft haar borstimplantaten laten verwijderen en zo ziet dat er nu uit

In december maakte onze favoriete actrice en fitnessgoeroe bekend dat ze haar borstimplantaten had laten verwijderen. Op haar Instagram heeft ze recentelijk voor het eerst een foto gedeeld in bikini en ze is nog net zo knap als altijd! 

Fajah Lourens deelt voor het eerst bikinifoto na verwijderen borstimplantaten

Ongeveer twee maanden geleden heeft fitnessgoeroe Fajah Lourens bekend gemaakt dat ze haar borstimplantaten heeft laten verwijderen. Nu heeft ze laatst voor het eerst een bikinifoto op haar Instagram gedeeld!

Lekken

Fajah schreef in haar blog heel openhartig over de reden waarom ze haar implantaten liet verwijderen. Ze zijn bij haar gaan lekken, wat meerdere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. De implantaten nam ze omdat ze onzeker was over de grootte van haar borsten, maar nu heeft ze ze dus moeten laten verwijderen. Gelukkig vertelt ze dat ze zich nu veel zekerder voelt over zichzelf! Ze schreef zelfs dat het ‘een cadeautje van het universum’ was. Alle borstimplantaten gaan ooit lekken. Eén op de drie lekt zelfs binnen vijf jaar al. Wanneer een implantaat gaat lekken, kan dit zowel fysieke als mentale problemen veroorzaken. Welke problemen kunnen optreden op langere termijn, is nog niet duidelijk. Daarom is het belangrijk om je implantaten zo snel mogelijk te laten verwijderen of vervangen nadat ze zijn gaan lekken. 

Instagram

Nu heeft Fajah voor het eerst een bikinifoto op haar Instagram gedeeld! Ze vertelt dat ze eerst wel even aan haar nieuwe look moest wennen, maar dat ze zichzelf inmiddels volledig geaccepteerd heeft. En dat mag ook wel, want de grootte van je borsten zegt helemaal niks. Kleine borsten zijn net zo mooi als grote borsten, en ze hebben ook nog eens meer voordelen

 

View post on Instagram
 

Bron: Instagram @fayaofficial

Onzekerheid is volkomen normaal, natuurlijk. Het is alleen niet fijn. Daarom hebben wij 8 tips voor je hoe je die onzekerheid kan overwinnen!