Love

Een vrijpartij is me-ga goed voor je huid en dit is waarom

Een vrijpartij met je partner zorgt voor een heleboel voordelen voor je relatie en je gezondheid. Naar bed gaan met je partner kan ervoor zorgen dat je immuunsysteem verbeterd wordt. Wat wil je nog meer? Oh wacht: s*ks is ook goed voor je huid! OMG.

Een vrijpartij is goed voor je huid

Het gelukshormoon en stifstofoxide komt vrij zodra je een hoogtepunt gaat rekken. Dit zorgt voor veel voordelen in je lichaam. Het zorgt er onder andere voor dat je huidstructuur beter wordt. Het is niet per se nodig om een orgasme te krijgen voordat je deze stoffen aanmaakt. Het gaat meer om het geluk/genot tijdens de vrijpartij. 

Pukkeltjes

Zeg je stress, dan zeg je automatisch ook pukkeltjes en puistjes. Dit zit voornamelijk op je gezicht. Jammer! Het beste wat je kan doen als je stress ervaart is samen met je partner het bed in duiken. Dit zorgt voor een goede balans in je hormoonhuishouding. Met als gevolg dat jij minder last hebt van puistjes in je gezicht. 

Bye bye rimpels

Het is logisch dat je niet denkt aan ouder worden, terwijl je met je partner bezig bent. Echter kan het wel het verouderingsproces verminderen. Een vrijpartij heeft namelijk effect op de elasticiteit van je huid. Dus zie je een rimpeltje op komen, dan weet je gelijk wat je moet doen! 

Slaap lekker

Dat slapen goed is voor je lichaam is natuurlijk vanzelfsprekend. Hoe chill is het nou om na de s*ks even een dutje te doen? Rust voor je lichaam zorgt voor minder stress, wat weer zorgt voor minder puistjes.

Er zitten dus alleen maar voordelen aan het slapen met je geliefde. Wat houdt je nu nog tegen?