Astrologie

Déze 3 sterrenbeelden kunnen écht niet liegen

sterrenbeelden-niet-liegen

We vertellen allemaal wel eens een leugentje om bestwil. Dit moet kunnen, toch? De één is hier alleen beter in dan de ander, afhankelijk van het sterrenbeeld. Zo zijn er sterrenbeelden die heel goed kunnen liegen, maar ook sterrenbeelden die écht niet kunnen liegen. Deze drie sterrenbeelden zijn de slechtste leugenaars ooit!

Dit zijn de 3 sterrenbeelden die écht niet kunnen liegen

Liegen is natuurlijk ook geen goede eigenschap, dus zie het niet als iets slechts dat je dit niet kan!

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften zijn te gevoelig om te kunnen liegen. Emoties spelen een hele grote rol voor Kreeft, dus een leugen kunnen ze nooit volhouden. Daarbij kun je het door de emoties zien aan het gezicht van een Kreeft als deze probeert te liegen. Als een Kreeft iets wil verzwijgen is het beter om het helemaal niet op te brengen.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Uit het rijtje kan Maagd nog het beste liegen van allemaal. Ze vinden het alleen simpelweg niet nodig om ergens over te liegen. Als ze dit dan tóch doen, doen ze te hard hun best waardoor het overduidelijk wordt dat ze aan het liegen zijn. Dus een Maagd wil het niet, maar kan het eigenlijk ook helemaal niet.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Boogschutters zijn hele eerlijke mensen. Ze zullen dus nooit tegen je liegen en zullen het alleen proberen als er écht een goeie reden voor is. Maar ook dan kunnen ze het niet, want een Boogschutter overshared vaak veel te veel. Met een leugentje om bestwil die iedereen wel eens vertelt komen ze nog wel weg, maar bij een – te – grote leugen verraden ze zichzelf gewoon!

Ben je het liefst altijd met iemand samen? Déze 4 sterrenbeelden zijn liever niet alleen.

Beeld: Pretty Little Liars