Beauty

Trend alert: dit is waarom (en hoe) je nu witte eyeliner moet dragen

OMG! Door de razend populaire serie Euphoria wordt het dragen van extremere make-up steeds populairder. Denk aan grote eyeliner wings, veel kleurtjes en a lot of glitter!! Een van de meest icoonische looks uit de serie is toch wel de witte eyeliner. Je zou nu misschien denken, witte eyeliner, huh? Door de looks hieronder snap je misschien een beetje waarom wij zo geobsedeerd zijn.

De trend witte eyeliner: zo draag je het

Het is super fun om te experimenteren met verschillende oog make-up. Een simpele eyeliner is echt zo 2021! Tegenwoordig pak je groots uit. Denk aan een grote wing, of aan een eyeliner in een andere kleur. Trend alert: witte eyeliner wordt steeds populairder! Een witte eyeliner staat niet alleen heel mooi, het zorgt er ook nog eens voor dat je ogen groter lijken.

Inspiratieloos? Check de ideeën hieronder:

Witte eyeliner looks

View post on Instagram
 

Draag het in combinatie met een lichte oogschaduw. Het witte lijntje springt er dan nog meer uit!

View post on Instagram
 

Houd de rest van je look neutraal, de eyeliner springt er al zo uit dat de rest niet zo erg hoeft op te vallen.

View post on Instagram
 

Ook model Gigi Hadid kan er wat van! Deze manier van het aanbrengen van de eyeliner is misschien even wennen. We zien wat de toekomst brengt, want dit schijnt een grote trend te worden!

Just do it

Wees een trendsetter. Op internet staan nog veel meer ideeën over het aanbrengen van de witte eyeliner. Je zal zien dat iedereen hier in de korte keren mee over straat gaat. Dus schaf die witte pen maar snel aan!

Must reads 👀