News

Oh, nee: Tinder Swindler Simon Leviev wil zijn eigen datingshow

The Tinder Swindler is de populairste true-crime docu van dit moment. De crazy verhalen die je voorbij hebt zien komen, duizelen nog steeds in je hoofd. Simon Leviev, de enige echte Tinder Swindler, heeft vrouwen voor duizenden dollars opgelicht. Misschien is de fame hem een beetje naar zijn hoofd gestegen, want hij heeft grootse plannen.

Simon claimt onwaarheden

De Tinder Swindler is dus zo populair omdat het zo’n gek, maar vooral heftig verhaal is. Dat Simon een grote oplichter is, is wel duidelijk. Hij beweert echter van niet. Simon zegt dat ieder verhaal twee kanten heeft. Ook is volgens hem de documentaire gebaseerd op leugens en onwaarheden. The Tinder Swindler wil deze onzin (volgens hem) zo snel mogelijk uit de lucht halen.

Toekomstige carrière

Van de fame die Simon Leviev heeft, wil hij echter wel gebruik maken. Ook al is deze aandacht zeker niet positief. In de toekomst zou hij graag een boek willen schrijven, of een podcast willen opnemen. Het lijkt Simon ook een goed idee om zijn eigen datingshow op te zetten. Are you crazy!? Hij wil graag dat in die datingshow vrouwen gaan strijden om zijn liefde.

Simon heeft een eigen ‘talentmanager’ waarmee hij nu druk in gesprek is. De podcast gaat over de do’s en don’ts van het daten. Daar weet hij natuurlijk alles van 😉