Love

Wow, wat? Dit is dus de meest naughty provincie van Nederland

Afgelopen maandag was het Valentijnsdag, natuurlijk is het dan logisch dat de aankopen van bepaalde speeltjes gigantisch zijn toegenomen in vergelijking met andere dagen. Maar in welke Nederlandse provincie werd er nou het meest gekocht/besteld? Er is maar één grote winnaar!

Meest naughty provincie van Nederland

Uit een onderzoek van Klarna is gebleken dat de verkoop van toys altijd flink toeneemt rondom Valentijnsdag. Wat ook niet zo gek is, want op die dag vier je de liefde. Uit een wereldwijd onderzoek is gebleken dat wij Nederlanders best hoog scoren. Wij eindigen zelfs op de derde plaats, als het gaat om het kopen van speeltjes. Wat wel opvalt is dat er veel verschil zit in de aankopen per provincie.

Zeeland staat echt aan de top! In deze provincie werden 290% meer toys verkocht dan aan de gemiddelde Nederlander. Op nummer twee staat Drenthe, die ruim 174% boven het gemiddelde zit. Friesland eindigt op de laatste plek. In de provincie Flevoland vallen de resultaten een beetje tegen. Daar werd namelijk 79% minder gekocht, dus flink onder het gemiddelde.

En het favoriete speeltje is…

Uit het onderzoek is ook gebleken wat voor producten er dan het meest zijn verkocht. In de periode naar Valentijnsdag toe zijn condooms het meest verkochte item. Nederlanders zijn echte zoetekauwen want de meest verkochte ‘smaak’ is tutti frutti. Qua vibrator kan er maar eentje de winnaar zijn. Namelijk de populaire Satisfyer Pro 2. Dit is niet alleen het best verkochte product in Nederland, maar wereldwijd ook.