News

Extra: Sarah van Soelen krijgt mega bos rozen met Valentijn: een nieuwe liefde?

Roos-Sanne

We hebben allemaal het drama tussen André Hazes en Sarah van Soelen meegekregen. Nadat zij een paar maanden samen waren, zijn ze toch uit elkaar gegaan. André leek terug te gaan naar zijn baby momma, maar over Sarahs liefdesleven hebben we niet meer zo veel gehoord… Tot nu!

Heeft Sarah van Soelen een nieuwe liefde? Ze kreeg een enorme bos rozen voor Valentijn

Op haar Instagram verhaal heeft Sarah een foto gedeeld van een enorme bos rozen. Zouden deze van een nieuwe liefde komen?

André Hazes

Nu ongeveer een jaar geleden, na de breuk met zijn baby momma Monique Westenberg, maakte hij bekend dat hij en Sarah van Soelen aan het daten waren. Helaas heeft dit niet heel lang geduurd, want in december gingen ze tóch ‘tijdelijk’ uit elkaar. André had alle foto’s met Sarah verwijderd, maar de foto’s van hem en Monique niet. Al snel werd dus gespeculeerd dat Monique voor hem nog in the picture was. Toen bleek later dat hij een relatie had met Anne Rose. Daarna gingen er verhalen rond dat André aan het begin van zijn relatie met Sarah vreemd zou zijn gegaan met Anne Rose. Hou je het nog bij?

Nieuwe liefde

Nu lijkt het er toch op dat Sarah een nieuwe liefde heeft gevonden. Ze heeft op Valentijnsdag namelijk een story op haar Instagram geplaatst van een enorme bos rozen. Ze schreef er ”Thank you my Valentine” bij. Sommige mensen denken dat André en Sarah toch weer samen zijn, omdat ze nog steeds allebei eigenaar zijn van het appartement waar ze samen in zouden gaan wonen in Rotterdam. In een interview zei ze ”Zoals bekend behoort onze relatie tot het verleden, maar niemand weet natuurlijk wat er in de toekomst gaat gebeuren of mogelijk is,”. Zou haar ”Valentine” André Hazes zijn, of is er toch een nieuwe liefde?