News

Eh, wow: de vriend van EOTB’s Imke bezegelt zijn liefde met een gigantische tattoo

Nog niet zo lang geleden liet onze favoriete ex van het programma Ex On The Beach via haar Instagram weten dat ze helemaal verliefd was op Jermaine. Na een korte tijd gedate te hebben waren ze zelfs verloofd! Helaas was het van korte duur en liet ze al redelijk snel weten dat ze tóch uit elkaar waren gegaan. Maar ze zijn nu toch weer bij elkaar! Hij heeft namelijk een enorme tattoo met haar naam laten zetten.  

Vriend van oud-deelneemster EOTB Imke laat mega tattoo zetten met haar naam

Ze zijn dus tóch weer samen, en hopelijk blijven ze dat ook! 

Ex On The Beach

In seizoen 7 kwam Imke Roose de zee uit voor haar ex Keanu. Tijdens haar verblijf heeft zij veel drama veroorzaakt. Het begon al toen ze aankwam: ze gooide een glas sangria over haar ex heen, nadat hij haar had beledigd. Die vonden wij terecht!

Uit elkaar

Kort nadat Imke bekend had gemaakt dat ze een nieuwe vriend had, vertelde ze dat ze verloofd waren! Het ging heel snel voor de twee. Misschien iets té snel, want toen Imke Roose kortgeleden opnieuw werd gevraagd voor Ex On The Beach zei ze dit niet te willen, omdat ze net uit een relatie kwam. Toch lijkt het erop dat de twee weer gewoon samen zijn, want Jermaine heeft een enorme tattoo met haar naam laten zetten! 

Tattoo

Op TikTok liet ze de tattoo voor het eerst zien. Ze plaatste een filmpje met het liedje ‘Sweet Dreams’ van Beyonce waarop de tattoo te zien is. Het is een enorme tattoo met haar naam en een kusafdruk. Op haar Insta plaatste ze er later nog een foto van met de caption ”Get a man who shows you he is yours”. Het gaat dus toch weer helemaal goed tussen de twee!

@imkeroose

 

♬ original sound – Songs I Never Want To Forget