Love

Wow, mannen faken ook hoogtepunten en dit is waarom

Dat vrouwen soms doen alsof ze klaarkomen is wel bekend. Maar ook mannen neppen vaak een hoogtepunt. Waarom ze dit doen? Vaak niet omdat ze niet tevreden zijn. Het heeft nog een hele andere betekenis!

Dit is waarom mannen soms hun hoogtepunten faken

Uit een onderzoek is gebleken dat niet alleen vrouwen soms een orgasme faken, mannen doen dit ook! Vrouwen faken het vaak om de s*ks te laten eindigen omdat ze er geen zin meer in hebben. Bij mannen is dit vaak niet de betekenis. Het hoeft niet altijd een slecht teken te zijn als mannen een hoogtepunt neppen. Het ligt aan de reden waarom ze dit doen.

Waarom faken?

Veel mannen tussen de 18 en 29 jaar doen weleens alsof ze klaarkomen. Wel zo’n 71 procent! Ze doen dit vaak om de vrijpartij een boost te geven, door hun partner het gevoel te geven dat zij/hij het goed doet. Ook proberen ze meer zelfvertrouwen aan de partner te geven. Als een man op het moment niet in de stemming is voor een bedavontuurtje, kan hij ook doen alsof hij klaarkomt om zijn partner niet teleur te stellen.

Mannen die blij zijn met hun relatie hoeven niet altijd een orgasme te hebben om van de s*ks te kunnen genieten. Zij zijn blij met hun partner en genieten van het moment. Remember that!