Food

OMG, dit willen we proeven: de nieuwe Magnum Sweet & Salty Almond Remix

Alle ijslovers opgelet! Magnum heeft een nieuwe ijssmaak gelanceerd en niet zomaar eentje: De Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint. Zeg nou eerlijk, hier wil jij je tanden toch in zetten?

Alles over de nieuwe smaak

Dat het ijs van Magnum lekker is, dat wisten wij al. Maar de ingrediënten van deze nieuwe ijssmaak overtreffen alles! De Magnum Sweet & Salty Almond Remix Pint kan je kopen in een grote bak. Deze kan je dus delen, maar in je eentje opeten zou ook geen probleem moeten zijn! Deze bak met ijs is volgens Magnum ‘bomvol’ en is net iets beter dan het originele almond-ijsje. 

Een echte smaaksensatie

Beeld je even in: Je breekt met je lepeltje de bovenste laag van een dikke laag chocolade, daaronder tref je roomijs vol met amandelen, honing, gezouten karamel en het beste van het beste: geroosterd amandelijs! Het is dus de echte Mugnum Almond klassieker, alleen dan tien keer beter!

Waar wacht je nog op? Ren nu naar de winkel en proef de nieuwe smaak. Is het buiten te koud voor ijs? Bestel het ijsje dan voor binnenshuis! Lekker de hele avond op de bank bingewatchen met een dekentje en een bak ijs, heerlijk. Toch?