Lifestyle

Met deze drie creatieve ideeën host jij het vetste huisfeest ooit

Een huisfeestje houden is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan lastig zijn om iets creatiefs te bedenken wat jullie kunnen doen. No worries, wij hebben vier superleuke ideeën voor je. Een leuk feestje is met deze ideeën in ieder geval gegarandeerd! 

Vier creatieve ideeën voor het vetste huisfeest

Een feestje organiseren is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan moeilijk zijn om te bedenken wat jullie kunnen doen. Daarom hebben wij vier ideeën voor je bedacht! Of je nou iets thuis wil organiseren, of het toch liever buitenshuis zoekt, we hebben voor ieder wat wils!

Een silent disco organiseren

Wil jij een origineel feestje geven? Iets waar nog niemand anders van jouw vrienden aan heeft gedacht? Dan kan je bijvoorbeeld een silent disco huren. Dan krijgen jij en je vrienden een aantal draadloze koptelefoons, waarop jullie allemaal zo hard als jullie willen dezelfde muziek tegelijkertijd kunnen luisteren! Daarnaast kan je er ook voor kiezen om juist een ander kanaal op te zetten dan je vrienden, zodat je altijd je eigen favo muziek op hebt staan. Zo hebben jullie dus een superleuk feest en kunnen je buren gewoon rustig slapen ;). 

Game night

Een spelletjesavond is altijd hartstikke leuk! Afhankelijk van het spel kan het zijn dat je je vrienden nóg beter leert kennen en het is nou eenmaal gewoon altijd gezellig! Jullie kunnen bijvoorbeeld Truth Or Dare of Never Have I Ever doen. Dit soort spelletjes zijn áltijd goed op feestjes. Zin in wat spelletjes die iets meer oldschool zijn? Dan kan je natuurlijk ook de wat meer ouderwetse spellen, zoals Ganzenbord of 30 Seconds, uit de kast trekken. Wil je er een kleine twist aan geven? Hang er dan bijvoorbeeld een bepaalde opdracht aan, of een shotje! Zorg trouwens altijd voor wat lekkere drankjes en hapjes, zet een leuk sfeermuziekje op en spelen maar!  

Themafeestje

All white, neon, roze, zwart of een ander thema: noem het maar op, de mogelijkheden zijn écht oneindig. Themafeestjes zijn altijd superleuk! Je kan het hele huis in dit thema versieren en er decoraties voor kopen. Het enige wat je dan nog nodig hebt is wat leuke muziek, snacks en lekkere drankjes. Zolang iedereen zich aan het thema houdt, belooft het een superleuk feest te worden! 

Een karaokefeestje

Jep, je kan ook met z’n allen uit volle borst met de meest foute nummers mee blèren. Toch niet gezegend met een loepzuivere stem? Geen probleem, zelfs de mensen die absoluut niet kunnen zingen mogen hier aan mee doen. Of je nou naar een speciale karaokebar gaat of die gare karaokeset van je kleine zusje gebruikt, een leuke avond wordt het zeker!