News

OMG: Tony Junior is gewoon weer op Tinder te vinden

Dat zijn deelname aan reality serie de Bachelor niet bepaald een succes was, wisten we al. Na zijn deelname gingen er hier en daar nog wel wat roddels rond met wie hij aan het daten zou zijn, maar niks werd bevestigd. Nu blijkt dat onze bachelor Tony Junior gewoon weer lekker zit te Tinderen!  

Tony Junior zit weer lekker te Tinderen

Alle roddels kunnen de wereld uit: Tony Junior is vrijgezel én zit op Tinder!

Tinder account

Tony Junior heeft een Tinder account aangemaakt. Hij heeft zijn Instagram aan zijn account gekoppeld en hij is ook geverifieerd. Hij is het dus echt! ”Zelfs met een programma lukte het niet, dan maar weer hier proberen… Gewoon voor de leuk.”, schrijft hij in zijn bio. Verder geeft hij nog een beschrijving van wie hij is en wat hij doet -alsof we dat nog niet wisten 😉 – en heeft hij een paar foto’s die weergeven wie hij is ertussen staan. Zijn zoektocht naar de ware liefde is dus nog niet gestopt!

Roddels

Na zijn deelname aan de Bachelor zijn er een paar roddels rondgegaan over wie hij op dit moment aan het daten zou zijn. Lie Meurs, van EOTB, werd al genoemd. Ook werd een tijdje gedacht dat hij een relatie met ene Carmen zou hebben. Nou, deze roddels kunnen dus mooi de wereld uit. Je gaat natuurlijk niet zitten Tinderen als je een relatie hebt! 

Must reads 👀