News

Eh, wat? Deze Temptation Island-verleider is te zien in een serie over strippen

Grote kans dat je de verleiders uit het seizoen met Sonny aka mister purpoos niet helemaal meer voor de geest kunt halen, omdat het hele seizoen eigenlijk alleen maar om hem draaide. Maar de naam Angelo zal je vast nog wel wat zeggen, toch? Nou, haal je kennis nog maar even omhoog, want Angelo zit in een nieuwe serie over strippen en dat moet je zien!

Deze Temptation Island-verleider is te zien in een serie over strippen

Angelo zagen we in 2020 in Temptation Island al als een bad boy die het hart van Eva probeerde te veroveren, maar in de nieuwe serie Candyboys laat Angelo toch wel een hele andere kant van zichzelf zien. Namelijk tijdens zijn leven als stripper en hoe hij naast het strippen nou eigenlijk echt leeft. En ondanks dat Angelo mega excited is over de nieuwe serie waarin hij te zien zal zijn, vindt hij het stiekem ook best spannend, want de opnames waren ook bij hem thuis. En hierover vertelt hij dan ook: “Het waren spannende weken aangezien er niet alleen in het programma wordt laten zien hoeveel gekke shows we meemaken, maar je krijgt ook ons privéleven te zien.” Wij zijn mega benieuwd of wij dan ook zijn kindje zullen gaan zien, want hoe leuk zou dat zijn! 

Angelo vond het vooral een hele toffe ervaring 

Daarnaast vindt Angelo de serie vooral een hele toffe ervaring en is hij ontzettend blij dat hij dit met zijn beste vriend mocht meemaken. Zijn goede vriend Denzel is namelijk ook in Candyboys te zien en hierover vertelt hij: “Dit maakt het alleen nog maar leuker en gekker. Één ding is zeker: met mij en Denzel, op je beeldscherm blijf je wel even kijken.” Candyboys is vanaf 28 februari te zien op het YouTube-kanaal van NPO3, en als we Angelo mogen geloven belooft dit een hele toffe serie te worden die we zeker moeten gaan kijken!  

View post on Instagram
 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Must reads 👀